SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE SI-A PASTRAT CENTURA CU DIAMANTE

Lucian Bute: "Visul oricărui boxer este să lupte în Las Vegas, acolo sînt bani mulţi şi faima"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2009 00:00

După ce l-a învins prin KO tehnic în runda 4 pe Fulgencio Zuniga, Lucian Bute visează să boxeze în Las Vegas, casa boxului profesionist.


"Visul oricărui boxer este să lupte în Las Vegas. Acolo sînt faima, banii şi boxul profesionist.  Îmi doresc să boxez în America, dar nu depinde de mine, trebuie să am o discuţie cu Interbox înainte.


Pentru că nu am fost nici accidentat şi nici lovit în meciul cu Fulgenio Zuniga se preconizează încă două meciuri în acest an, unul în vară şi unul în toamnă. Nu ştiu unde se va desfăşura meciul din vară, depinde şi de televisiuni", a spus Lucian Bute la sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează