SPORTURI  »  BOX  »  DECLARATII

Lucian Bute: "Voi boxa cu Jean Pascal! Sigur va fi o mega-luptă!"

Lucian Bute
Lucian Bute

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2010 00:00

Lucian Bute a declarat, într-un interviu acordat unui post de radio din Montreal, că în mod sigur va boxa cu Jean Pascal în viitor, iar dacă atît el, cît şi canadianul vor munci şi îşi vor dezvolta carierele va fi o "mega-luptă".

 

"Depinde de promotori (n.r. - cînd va boxa cu Jean Pascal). Se va întîmpla acest lucru, nu ştiu cînd, poate peste cîteva luni, poate după un an, doi, dar cu siguranţă va avea loc acest meci. Cei de la HBO sunt interesaţi şi Pascal a făcut o declaraţie în acest sens, sîmbăta trecută. Acum există un interes uriaş în Quebec, dar dacă vom munci amândoi şi ne vom dezvolta carierele va fi o mega-luptă", a spus Bute, potrivit mediafax.

"După cum ştiţi, eu nu vorbesc mult, dar va fi un moment special cînd acest meci va avea loc. Deocamdată sînt concentrat pentru următoarea mea confruntare, rămîn la 76,2 kilograme, cred că este cea mai bună categorie şi mai am multe de făcut la această greutate", a afirmat Lucian Bute, menţionînd că are de gînd să epuizeze variantele la actuala sa categorie de greutate, înainte de a boxa cu Pascal. "Este foarte dificil să urci în greutate şi apoi să revii. Pascal este cel care avea 76,2 kilograme şi a decis să urce la 79,4, nu eu. Sunt dispus să urc în greutate, dar nu acum", a adăugat el.

Întrebat care este "regele boxului" în Montreal, Lucian Bute a rîs, după care a spus că se va vedea în ring cine este mai bun. "Nu m-am declarat niciodată rege, acesta este stilul lui Pascal, nu al meu. Îi respect stilul şi capacitatea de pugilist. Într-o bună zi ne vom întîlni în ring, iar atunci vom vedea care este mai bun", a afirmat Bute.

Lucian Bute (26 de victorii şi nicio înfrîngere) şi-a apărat pentru a cincea oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în faţa pugilistului columbian Edison "Pantera" Miranda, într-o gală ce a avut loc la 17 aprilie, la Centre Bell din Montreal (Canada).

IBF l-a desemnat pe americanul Jesse Brinkley (35 de victorii, dintre care 22 prin KO, şi cinci înfrângeri, două prin KO) drept challenger obligatoriu al lui Bute, cei doi urmând să se întâlnească în data de 15 octombrie, la Montreal.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
senateo
senateo  •  19 August 2010, 19:37

Pentru Bute va incepe o perioada grea, ii va fi greu sa se mentina in top.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează