SPORTURI  »  BOX  »  REVENIRE

Lupta Mike Tyson - Anthony Joshua nu mai e doar un vis! Tyson e gata să lupte cu boxerul cu 24 de ani mai tânăr

Mike Tyson +21   FOTO
Mike Tyson

Articol de - Publicat joi, 24 septembrie 2020 14:24 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 14:41

Mike Tyson (54 de ani) a dezvăluit că i-ar plăcea să se lupte cu Anthony Joshua într-un meci caritabil, în ciuda unei diferențe de vârstă de 24 de ani între cei doi.

La 15 ani de la retragerea din box, Mike este la 2 luni distanță de o revenire senzațională în ring, în care îl va înfrunta pe Roy Jones Jr., în vârstă de 51 de ani, într-un meci de opt runde, pe 28 noiembrie. El și-a transformat spectaculos corpul datorită antrenamentelor lui Rafael Cordeiro, care crede că boxerul de 54 de ani este mai bun decât oricând.

Tyson ar putea lupta din nou pentru titlul la categoria grea

Tyson a declarat că ar fi extrem de încântat să lupte cu Anthony Joshua într-un meci caritabil, în ciuda diferenței de 24 de ani dintre cei doi sportivi! Anthony Joshua este un boxer profesionist britanic. În prezent, este campion mondial unificat, având titlul IBF din 2016, titlurile WBA (Super) și IBO din aprilie 2017.

Sunt foarte interesat. Dacă asta ar însemna că am avea mai multă atenție către evenimentul caritabil, atunci sigur, sunt de acord. Aș fi extrem de încântat. Mi-ar plăcea să mă bat cu el. Ar fi uluitor.
Mike Tyson, pentru TMZ

Lupta Mike Tyson - Anthony Joshua nu mai e doar un vis! Tyson e gata să lupte cu boxerul cu 24 de ani mai tânăr

FOTO Imagini spectaculoase cu Mike Tyson de-a lungul timpului:

Mike Tyson
Mike Tyson
Mike Tyson
Mike Tyson
Mike Tyson
+17 FOTO

Citește mai multe știri despre Mike Tyson: 

Mike Tyson revine în ring! Cu cine va boxa și când are loc meciul

VIDEO Mike Tyson, aproape să-i ia capul antrenorului, în imagini-șoc de la antrenamente!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează