SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Manny Pacquiao boxează pentru un nou titlu mondial! Când, unde și cu cine se va înfrunta

Manny Pacquiao
(foto: Guliver/Getty Images)
Manny Pacquiao (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Rareș Vătășescu-BalcanJURNALISPORT - Publicat marti, 03 aprilie 2018 16:44

Manny Pacquiao revine în ring pe 14 iulie, la Kuala Lumpur, în Malaezia, într-un meci împotriva lui Lucas Matthysse, deținătorul centurii WBA la categoria semimijlocie. Confirmarea a venit, luni, pe Twitter, de la promotorul Oscar de la Hoya.

Explozivul boxer filipinez își anunțase intenția de a lupta în urmă cu o lună, dar detaliile erau incerte, data anunțată inițial fiind 24 iunie.

Ajuns la 39 de ani, Manny Pacquiao este singurul boxer din lume care a cucerit titluri mondiale la opt categorii de greutate.

"Aceasta va fi o confruntare dură. Matthysse este, de asemenea, un artist al knockoutului. Dar sunt dornic să lupt și să fiu, din nou, campion mondial".

Matthysse a reușit 36 de knockouturi în cele 39 de victorii obținute până acum și a cucerit centura WBA vacantă după ce l-a înfrânt, în ianuarie, pe tailandezul Teerachai Sithmorseng.

"Sunt un outsider în această luptă, dar sunt obișnuit cu această situație. Îmi oferă o mare motiviație să mă antrenez și să mă lupt din greu pentru a câștiga coroana", a adăugat Manny Pacquiao.

Cel supranumit Pac-Man nu a mai urcat în ring de anul trecut, din iulie, când a pierdut la puncte în fața lui Jeff Horn și i-a cedat centura WBO.

sursa: thestar.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează