SPORTURI  »  BOX  »  MANNY PACQUIAO - RICKY HATTON

Manny Pacquiao n-are adversar! Hatton făcut KO în repriza a doua!

Articol de - Publicat duminica, 03 mai 2009 00:00

Manny Pacquiao l-a învins în această dimineaţă pe britanicul Ricky Hatton şi a devenit noul campion mondial la categoria super-uşoară, versiunea IBO.

Hatton a început în stilul lui caracteristic lupta, atacînd în speranţa obţinerii unui succes rapid. Nu degeaba este poreclit "The Hitman". Cu o singură înfrîngere pînă astăzi, britanicul a debutat curajos meciul, atacîndu-l cu tot ce avea mai bun pe filipinez.

Pacquiao, pregătit de Freddie Roach, a avut un plan tactic bine pus la punct. Rapid în mişcări şi cu o directă de stînga letală, filipinezul ştia că tot ce trebuie să facă este să îl aştepte pe Hatton să atace, pentru că acesta se va descoperi.

Hatton a rezistat doar 359 de secunde

Iar Hatton a atacat. A prins şi el cîteva lovituri bune, dar degeaba. În 3 minute a fost de două ori la podea. Poate ar fi trebuit să boxeze cu mai mult cap. Acesta nu e chiar un sport unde poţi cîştiga atacînd în valuri, în special în faţa unui atlet ca Pacquiao.

Mîndria oraşului Manchester a supravieţuit primei runde, deşi arbitrul a fost foarte aproape să oprească meciul. Rănit în orgoliu, Hatton s-a năpustit din nou la adversarul său în runda a doua. Ghinion sau nu, cu o secundă înainte de sfîrşitul celor trei minute, Pacquiao l-a găsit descoperit şi i-a administrat un croşeu în bărbie, iar Hatton a "adormit" în mijlocul ringului.
Vezi momentul în care Hatton este făcut KO  (video)

Pac Man se află deja la a cincea categorie diferită la care devine campion mondial, iar lumea boxului aşteaptă cu nerăbdare un duel între el şi Floyd "Pretty Boy" Mayweather. Ar putea dura mai mult de 6 minute.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
 •  03 Mai 2009, 22:51

offf...n-am dormit toata noaptea asteptand meciul asta. Si n-am reusit sa termin nici macar prima bere ca s-a si terminat. oricum nu-mi pare rau de oboseala...am vazut o scurta lectie de box

 •  03 Mai 2009, 16:05

puteti spune ce vreti dar De la Hoya la anii lui e cu 15 clase peste Hatton, pt k stia arta boxului, nimeni nu putea sa reziste la fuleul lui Pacman de aceea a si declarat forfait. un singur lucru imi mai doresc, SA VINA FLOYD MONEY MAYWEATHER SA ISI IA O MAMA DE BATAIE!

 •  03 Mai 2009, 15:43

Pacquaio este la ora actuala cel mai bun boxer din lume. Hatton este un bataus f dur dar zero barat la box dovada azi noapte cand a fost lovit de tren

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close