SPORTURI  »  BOX  »  DECIZIE

Manny Pacquiao și-a anunțat oficial retragerea din box: „Mi-e greu să accept că s-a încheiat”

Manny Pacquiao și-a anunțat oficial retragerea din box: „Mi-e greu să accept că s-a încheiat”
Manny Pacquiao și-a anunțat oficial retragerea din box: „Mi-e greu să accept că s-a încheiat”

Articol de - Publicat miercuri, 29 septembrie 2021 19:26 / Actualizat miercuri, 29 septembrie 2021 19:35

Manny Pacquiao (42 de ani) și-a anunțat astăzi retragerea din boxul profesionist. Filipinezul a făcut publică decizia prin intermediul unei postări emoționante.

Fostul campion mondial a decis să pună capăt activităţii sale sportive pentru a se concentra pe candidature sa pentru alegerile prezidențiale 2022 din Filipine.

Pacquiao care este singurul boxer care a câștigat titlul în patru decenii diferite și la opt categorii diferite de greutate a confirmat ceea ce se zvonea deja de câteva săptămâni.

„S-a terminat cu boxul. Mi-e greu să accept că s-a încheiat cariera mea de boxer, nu m-am gândit niciodată că această zi va veni. Celor mai înfocaţi fani şi celui mai important sport din lume - vă mulţumesc! Mulţumesc pentru toate amintirile minunate. Aceasta este cea mai grea decizie pe care am luat-o vreodată, dar sunt împăcat cu ea. Urmăriți-vă visele și lucrați din greu! La revedere, box!”, a spus Pacquiao într-un videoclip pe care l-a postat pe rețelele de socializare.

Manny Pacquiao candidează la președinție în Filipine

Manny Pacquiao (42 de ani), senator al statului Filipine, a anunțat că acceptă nominalizarea la funcția de președinte.

„Sunt un luptător și voi fi întotdeauna un luptător în interiorul și în afara ringului. În toată viața mea, nu m-am retras din luptă. Pentru că în numele principiului și a mândriei națiunii, sunt reafirmat și puternic.

Accept nominalizarea dumneavoastră drept candidat la președinția Republicii Filipine”, a declarat Pacquiao în timpul discursului său, potrivit AS.com.

Palmares Manny Pacquiao în cei 26 de ani de carieră

De-a lungul carierei, în care a strâns aproximativ 500 de milioane de euro, Pacquiao a fost de opt ori campion mondial la șase categorii diferite.

58-6-2este palmaresul lui Pacquiao; 38 dintre victorii au fost obținute prin KO

VIDEO+FOTO Luptă incredibilă pe stadionul lui Tottenham: Oleksandr Usyk e noul campion la categoria grea! L-a învins la puncte pe Anthony Joshua: „Șocant!”

VIDEO Marocanul Badr Hari, făcut KO de un ultras al celor de la Legia Varșovia!

Playtech: ȘOC! Adrian Năstase a dat LOVITURA! Victorie uriașă la tribunal, ULUITOR câți bani va primi


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează