SPORTURI  »  BOX  »  BANI CÎȘTIGAȚI

Mayweather a anunțat suma fabuloasă pe care a cîștigat-o după ce l-a bătut pe Pacquiao: "Îmi spuneau că sînt nebun"

Articol de GSP - Publicat marti, 12 mai 2015 10:49

Floyd Mayweather este unul dintre cei mai bogați sportivi ai planetei, iar suma incredibilă pe care a cîștigat-o după ultima luptă îi crește considerabil conturile.

Pugilistul american a oferit un interviu pentru Showtime sports în care a anunțat că a cîștigat peste 225 de milioane de dolari și spune că nu va mai lupta vreodată cu Pacquiao.

"Oamenii imi spuneau ca sînt nebun cînd le ziceam că voi fi primul care va face peste 100 de milioane de dolari într-o noapte. Am cîștigat peste 225 de milioane de dolari.

Sînt un învingător! Nu mai fac afaceri cu ei niciodată. Eu sînt om de afaceri, am lucrat cu toate companiile importante, dar ei sînt o afacere proastă", a spus Mayweather.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
847867981934590
Micu Gabriel  •  13 Mai 2015, 03:40

Sunteti multi , chiar prea multi care doar va da-ti cu parerea in necunostinta de cauza , sunt 1-2 stiri pe care le gasesti foarte greu unde arata ca a donat 10-20 de milioane pentru copii cu dezabilitatii ! Ii criticati viata dar voi nu sunteti nici macar la nivelul sa va IMAGINATI o zi din viata lui ! Stati cuminti si traiti-va viata supusi ... daca nu risti .. de ce speri ?

florin_teodor
florin_teodor  •  12 Mai 2015, 15:07
Postat de behaitoarea.woody pe 12 Mai 2015, 12:20

Voi nu faceti diferenta intre "persona" pe care o joaca si cel real? Dumnezeule mare!!! Ala e doar un ROL...pentru publicitate. Ai vazut vreodata ce sacrificii face...cat si cum se antreneaza? NU-ti da ceva cu virgula ? Una e imaginea publica...care e INTENTIONATA...pentru a face valva si a atrage sponsorii si mai multi bani...si alta e realitatea. Daca nu ati inteles asta sunteti copii.

domne` , lumea il percepe asa cum se afiseaza in public ca doar de acolo preiau informatiile.mie mi se par peste limita bunului simt toate acele ipostaze in care vrea sa arate cat de bogat este. tu zici ca el este de fapt altfel de om; daca era un om decent atunci iti zic eu ca stirea era ca isi doneaza banii la copii cu cancer, leucemie , hiv etc ca la o adica toate stirile cu el sunt cu gagici, bani, masini si alte prostii. asa ca nu ii tineti partea , cand lumea o duce greu, el se afiseaza ostentativ de fiecare data. nu se face asa ceva.

protoss
protoss  •  12 Mai 2015, 14:24

ANAF-ul dezaporba aceasta stire :D

Vezi toate comentariile (21)
Comentează