SPORTURI  »  BOX  »  MAYWEATHER VS NASUKAWA

Mayweather vs Nasukawa // Japonezul demolat de Mayweather se înclină în fața americanului: "Abia acum i-am înțeles măreția"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 15:00

Americanul Floyd Mayweather (41 de ani) l-a făcut KO pe japonezul Tenshin Nasukawa (20 de ani) într-o luptă demonstrativă susținută de Revelion în Japonia. 

Tenshin Nasukawa admite că l-a subestimat pe american.

"Sunt extrem de dezamăgit de mine. Știu că puteam face mai mult. Acum trebuie să accept realitatea și să merg mai departe. Suntem pregătit pentru orice provocare. Am realizat că nu am muncit suficient și că poate nu meritam această oportunitate. Voi folosi eșecul pentru a mă motiva suplimentar.

Când am primit oferta, am acceptat-o din prima. E o șansă pe care o primești o singură dată în viață. După toate câte s-au întâmplat, am realizat cu adevărat măreția lui Mayweather. Până în acel moment îl subestimasem", a declarat Tenshin Nasukawa conform BBC.

9.000.000 $a primit Mayweather pentru partida demonstrativă contra lui Tenshin Nasukawa, mult sub suma vehiculată inițial

Vezi și: 

Myke Tyson îl DISTRUGE pe Floyd Mayweather: "E mic și speriat. Nu-și poate duce nici odraselele la școală de unul singur și vorbește despre măreție?!"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează