SPORTURI  »  BOX  »  CATEGORIA GREA

Meciul anului în box: Deontay Wilder și Tyson Fury, acord pentru revanșă! „Priviți-mă cum îl voi face KO!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 decembrie 2019 18:07

Britanicul Tyson Fury, 31 de ani, și americanul Deontay Wilder, 34 de ani, au ajuns la un acord și se vor lupta pe 22 februarie, în Las Vegas, într-unul dintre cele mai așteptate meciuri de box ale anului. 

În decembrie 2018 cei doi s-au luptat și au oferit un meci spectaculos, terminat însă la egalitate. Wilder deține în acest moment centura WBC la categoria grea. 

„După 22 februarie nu vor mai fi întrebări rămase fără răspuns. Voi începe ce am terminat! De data asta, Tyson Fury nu se va mai ridica de la podea!”, a spus Wilder pe Twitter. 

Urmăriți-mă cum îl voi face KO pe Wilder!”, a fost replica lui Fury. 

Wilder are 42 de victorii și un egal la profesioniști, în timp ce Fury are 29 de victorii și un egal.

Citește și:

Deontay Wilder, noul superstar de la grei, a fost întrebat dacă l-ar fi bătut pe Mike Tyson în vârf de formă » Lennox Lewis a fost enervat de răspuns: „Ce vorbești?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
kosminss
kosminss  •  28 Decembrie 2019, 19:47
Postat de tipsy pe 28 Decembrie 2019, 19:41

Nu stiu daca e chiar asa. Sunt destul de buni astia doi, iar primul meci a fost chiar excelent. Wilder are probabil Top 3 cea mai devastatoare dreapta din istorie, in timp ce Fury e unul dintre cei mai tehnici grei pe care i-am vazut.

Cei doi ar face fata in orice era...Wilder este poate cel mai puternic din istorie , iar Fury , dupa cum bine ai punctat , este printre cei mai rapizi si tehnici grei din istorie...mai ales la cei 2,06 ai sai. De abia astept 22Feb :)

kosminss
kosminss  •  28 Decembrie 2019, 19:45

Va fi o lupta extraordinara intre doi luptatori de mare valoare. Primul meci a fost extrem de spectaculos sper sa avem parte de o seara asemanatoare. Mi-as dori ca televiziunile din Romania sa transmita macar luptele importante daca mai mult nu se poate... Wilder by KO :)

tipsy
tipsy  •  28 Decembrie 2019, 19:41
Postat de pma77 pe 28 Decembrie 2019, 18:47

Ce a ajuns categoria grea,o adunatura de loseri,astia daca apareau in anii 90 ar fi fost bagati in spital de adevaratii boxeri.

Nu stiu daca e chiar asa. Sunt destul de buni astia doi, iar primul meci a fost chiar excelent. Wilder are probabil Top 3 cea mai devastatoare dreapta din istorie, in timp ce Fury e unul dintre cei mai tehnici grei pe care i-am vazut.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează