SPORTURI  »  BOX  »  DEZAMĂGIRE

Meciul pentru titlul mondial WBA dintre Valuev şi Chagaev a fost anulat

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2009 00:00

Lupta pentru titlul mondial la categoria grea, versiunea WBA, dintre rusul Nikolai Valuev şi uzbekul Ruslan Chagaev, programat pentru sâmbătă, a fost anulat pentru că datele contractuale nu au fost respectate.

Din câte se pare, meciul a fost anulat pentru că Ruslan Chagaev nu a putut îndeplini condiţiile medicale impuse de federaţia de specialitate, iar surse apropiate uzbekului susţin că acesta ar fi fost depistat cu hepatită B şi de aceea nu mai poate boxa.

"Din nefericire, nu avem altă opţiune decât să anulăm acest meci. Prioritatea noastră este sănătatea lui Nikolai, iar în aceste condiţii, această nu ar fi asigurată", a spus Chris Meyer, unul dintre promotori, el fiind completat de Valuev: "Mi-ar fi plăcut să boxez cu Ruslan, dar, date fiind condiţiile, nu se poate".

Meciul dintre Valuev, deţinător al centurii mondiale WBA, şi Chagaev, fost campion mondial la această categorie, trebuia să se dispute sâmbătă, la Helsinki (Finlanda). În anul 2007, Chagaev a suferit singura sa înfrângere la profesionişti, chiar în faţa lui Valuev, iar revanşa trebuia să aibă loc un an mai târziu, dar şi atunci, cu doar o săptămâna înainte de meci, totul s-a anulat din cauza unei accidentări la tendon a uzbekului.

Sursa: NewsIn

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
 •  30 Mai 2009, 13:50

Habar n-aveti de meseria pe care incercati s-o faceti! Stucan,Gradinescu,Geambasu etc, sinteti de ris! Duceti ciini la plimbare!

 •  30 Mai 2009, 13:09

cum vreti sa va mai creada lumea daca habar n-aveti sa redactati un articol....

 •  30 Mai 2009, 13:08

intr-adevar, silviu are dreptate, cine este incompetentul care a scris articolul asta ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează