SPORTURI  »  BOX  »  DECIZIE

Medicii nu l-au lăsat pe Mihai Nistor în ring la CM: România a rămas fără reprezentant

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 octombrie 2015 00:00

Mihai Nistor, singurul pugilist român calificat la Campionatele Mondiale de amatori, a făcut degeaba deplasarea la Doha, unde au debutat ieri întrecerile.

Nistor (plus 91 kg) a picat testul medical obligatoriu, primind interdicţie de a boxa din cauză că nu s-a recuperat total după meciul de centură mondială cîştigat la Hamburg.

"Problemele sînt la interior, sub pleoapă. Acolo s-au produs nişte leziuni care sperăm să se repare. Din păcate, medicii competiţiei au considerat că nu-l pot expune pe român, astfel că acesta a fost lăsat în afara competiţiei", a anunţat antrenorul românului calificat la JO Rio 2016, Relu Auraş.

În aceste condiţii, România a rămas fără singurul reprezentant la CM, situaţie întîlnită pentru prima oară în istoria competiţiei ce a debutat în 1974, la Havana. Ultima medalie cucerită de "tricolori" a fost bronzul lui Bogdan Juratoni, din 2011.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
kingdon
kingdon  •  07 Octombrie 2015, 17:45

auzi mai tauras, tot vina lui Doroftei este ca va deplasati ca proasta -n targ si nu va lasa aia sa boxati? Nu se putea constata acasa ca nu este refacut dupa meciul extraordinar care l-a castigat? vai de capul tau auras tauras...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close