SPORTURI  »  BOX  »  WORLD BOXING ORGANIZATION

Mihai Leu a participat la convenţia World Boxing Organization, eveniment care a strîns la un loc crema boxului mondial

Articol de GSP - Publicat marti, 06 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 06 noiembrie 2012 15:25

Fostul campion a participat la convenţia World Boxing Organization, eveniment desfăşurat între 22-26 octombrie la Hollywood, Miami şi care a strîns la un loc crema boxului mondial.

Mihai Leu a avut ocazia să se întîlnească din nou cu celebrul star Don King, cel care în urmă cu mulţi ani într-un interviu acordat presei din Germania spunea că şi l-ar fi dorit pe Michael Loewe (numele lui Mihai Leu în germană) în echipa sa.


La ediţia din acest an a Organizaţiei Mondiale a Boxului s-a discutat în special despre îmbunătăţirea tehnicilor de arbitraj, evoluţia boxului, relaţia cu televiziunile şi multe alte lucruri ce ţin de acest fenomen sportiv. De altfel, Mihai a dat şi un examen de grad pentru arbitri, urmînd că în săptămînile următoare să primească rezultatul.

Pentru Mihai, una din surprizele plăcute a fost să îl regăsească aici pe Genario Rodriguez, arbitrul care a condus meciul din anul 1997, cînd Mihai Leu a devenit primul român campion mondial la profesionişti, după ce l-a învins pe Santiago Samaniego la categoria semi-mijlocie.

"Fostul meu arbitru Genario Rodriguez, care în prezent este preşedintele arbitrilor de la World Boxing Organization, vrea neapărat să devin arbitru de ring, adică să nu mai fiu la masă. I-am spus că sînt de acord să învăţ să intru în ring doar cu condiţia în care va accepta să mă înveţe el. A fost de acord pentru că s-a bucurat foarte mult că am devenit arbitru", a povestit Mihai Leu, care a strîns 28 de meciuri şi 28 de victorii în boxul profesionist.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
nusu_d
nusu_d  •  07 Noiembrie 2012, 00:17

Wow cred ca moare Obreja! :-)) Mihai Leu a fost unul dintre fostii mari boxeri indepartati prin mijloace murdare de impostorul obreja de la conducerea federatie romane de box.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close