SPORTURI  »  BOX  »  AFACERE

FOTO Mike Tyson își extinde afacerea cu marijuana » Și-a deschis prima cafenea în Europa: „E un vis devenit realitate”

Articol de - Publicat sambata, 01 aprilie 2023 13:01 / Actualizat sambata, 01 aprilie 2023 13:25

Mike Tyson (56 de ani) își extinde afacerea cu marijuana în afara Statelor Unite ale Americii.

Legendarul campion la categoria grea și-a deschis o fermă de cultivat marijuana în ianuarie 2018, „Iron Mike”, despre care spunea că produce aproximativ 500.000 de dolari pe lună.

Mike Tyson își extinde afacerea cu cannabis în Amsterdam

Recent, fostul mare boxer a decis să-și deschidă o cafenea în Amsterdam, unde vinde o parte dintre produsele pe care le produce, profitând de faptul că olandezii permit consumul recreațional de marijuana.

+2 FOTO

„Să deschid acest local în Amsterdam e un vis devenit realitate. Clienții se pot bucura de produse așa cum o fac și eu. Le-am încercat și testat pe toate. Abia aștept să împart cu europenii cele mai bune produse.

Acest pas reprezintă o bornă importantă pentru companie. Vrem să ne extindem dincolo de Statele Unite. Vrem să intrăm pe piața din Europa”, a spus Tyson, potrivit The Sun.

În 2019, excentricul ex-pugilist, 53 de ani, și Eben Britton, 31 de ani, fost jucător în NFL și actual partener de afaceri, au susținut că împreună cu toți angajații companiei consumă 10 tone lunar. În total, marijuana pe care cei doi o fumează costă 40.000 de euro.

Mike Tyson, o legendă a boxului

  • Mike Tyson și-a început cariera în 1985, fiind considerat unul dintre cei mai buni pugiliști din istorie. S-a retras în 2005;
  • Tyson a fost campion mondial la categoria grea la 20 de ani, cel mai tânăr din istorie. În 1992 a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol, fiind eliberat pentru bună purtare după 3 ani. La începutul carierei, „Ironman” Tyson a stabilit un record greu de egalat: a câștigat primele 19 meciuri prin KO, 12 dintre ele în prima rundă;
  • În 1986 a câștigat prima centură, WBC, și în 1987 a adăugat și centurile WBA și IBF. A fost primul și singurul pugilist care a deținut la categoria grea centurile WBA, WBC și IBF.

Citește și: 

„Știți ce ador la voi?” » Senzaționala poveste a primei sportive din România calificate la Jocurile Olimpice, Melvine Delvine Meringor: „În Kenya, tribul meu încă mai poartă lupte”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează