SPORTURI  »  BOX  »  DATORIE

Mike Tyson: "Am fost iertat de o datorie de două milioane de dolari"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 aprilie 2014 11:39

Iron Mike, fost campion mondial al greilor, a dezvăluit că a fost iertat de o datorie de două milioane de dolari către fiscul american, dar a adăugat că nu regretă nici unul dintre capriciile pe care şi le-a permis de-a lungul vremii.

În paralel, fostul său adversar Evander Holyfield spune că a avut şi el probleme financiare.

Tyson, acum în vîrstă de 47 de ani, s-a declarat falit în 2005, cînd avea o datorie către stat de 23 de milioane de dolari. An de an, a încercat să-şi reducă datoriile, returnînd cît a putut. Tyson a spus că nici acum nu sînt achitate toate, dar că se străduieşte să plătească. "Uitaţi aici un cec pe care l-am trimis fiscului de curînd. Oficialii de acolo au fost foarte de treabă cu mine. M-au scutit de două milioane de dolari. Îmi place acum de cei de la fisc", a spus Mike Tyson, aflat la Festivalul de Film Tribeca.

"Sînt un părinte bun"
Pe de altă parte, Evander Holyfield, boxerul pe care acelaşi Tyson l-a muşcat de ureche în timpul unei lupte din 1997, a recunoscut că are şi el necazuri financiare.

Tyson a mai spus că are de gînd să ofere tuturor celor şapte copii ai săi o educaţie care să-i ajute. "Eu am făcut 9 clase. Sînt prost ca noaptea, dar ei nu trebuie să fie aşa. Cred că sînt un tată mai bun decît părinţii mei şi asta în sine este o victorie", a mai spus fostul pugilist.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  24 Aprilie 2014, 10:29

Boxer ...adevarat ...

galateanuldingalati
galateanuldingalati  •  23 Aprilie 2014, 13:52

mari nesimtiti americanii astia , nu isi apreciaza gloriile. in loc sa ii dea niste hoteluri si florida si alaska ca mosie il pun sa isi plateasca impozitele. pai nu este colt al planetei sa nu fi auzit de tyson dar gloriile astea ale noastre cer si luna de pe cer ca au jucat intr-un sfert de finala .mike cere cetatenia romana si ti se va da judetul brasov drept recunostiinta :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close