SPORTURI  »  BOX  »  FAMILIE

Mike Tyson, interviu EXPLOZIV despre căsnicia sa: „În 10 ani, doar doi am fost fidel! Trebuia să fac sex întruna”

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 ianuarie 2020 13:19

Mike Tyson, legendarul boxer din anii '90, a avut o conversație neconvențioală cu un rapper despre faptul că a fost însurat de 3 ori de-a lungul vieții și că este tatăl a cinci băieți și două fete, precum și o fată care a murit în 2009. 

Mike Tyson este căsătorit cu Lakiha Spicer, a treia sa nevastă, din 2009. A dezvăluit în aceste zile pentru hotnewhiphop.com: „Ea a pus piciorul în prag și mi-a spus: «vom face asta» și asta am făcut. Atunci, mă gândeam că nu pot face acest pas, fiindcă nu eram deloc fidel, niciodată nu am fost fidel. Nu îmi păsa decât să fac sex, deci cum puteam fi fidel cuiva? Dar iată că am împlinit 10 ani împreună”.

Mike Tyson: „Suntem de 10 ani împreună, dar am fost fidel doar doi”

Americanul ajuns la 53 de ani a spus că a fost fidel doar doi din cei 10 ani alături de Lakiha Spicer: 

Doi ani am făcut sex doar cu ea, dar apoi am cedat. Pentru unul ca mine, sexul era o chestie zilnică. Dar fără soția mea sunt un animal sălbatic. E jumătatea mea, mă face să îmi dau seama că sunt bărbat. În etapa de acum a vieții mele, învăț atât de mult de la ea. Dacă un bărbat nu se teme măcar un pic de soția sa, atunci nu e în relația care trebuie. Am nevoie de cineva cu care să mă sfătuiesc, să mă coordonez, de aia m-am însurat de 3 ori. Nu pot gândi singur”. 

Vezi și: 

VIDEO Mike Tyson, o altă demonstrație de forță în public! Furtună de pumni în câteva secunde: „Frate, e mai rapid ca actualul campion la grei!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
104459837173638
Dinu Stefan  •  12 Ianuarie 2020, 03:31

se pare ca tyson va fi numit cetatean de onoare al caracalului si va primi si cheia orasului,ca sa nu forteze yala ....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează