SPORTURI  »  BOX  »  LUPTA PENTRU PATRU CENTURI MONDIALE

Mike Tyson nu-i dă nici o şansă lui Haye: ”Klitschko îl doboară în două runde”

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 30 iunie 2011 14:06

Mike Tyson, cel mai tînăr pugilist care a cîştigat titlurile mondiale WBC, WBA şi IBF la categoria grea, este de părere că Vladimir Klitschko îl va doborî pe britanicul David Haye după două reprize.

Confruntarea dintre Klitschko şi Haye va avea loc sîmbătă noapte, în Germania, iar cei doi boxeri vor lupta cu patru centuri pe masă.

Americanul crede că Haye, campionul WBA, nu are nici o şansă în faţa lui Vladimir care deţine titlurile mondiale IBF, IBO şi WBO.

Haye nu va rezista mai mult de două reprize. Îmi place de el, dar Klitschko este mult mai puternic. Îl respect ca om, dar nu va cîştiga această luptă. Vladimir este un mare campion, cu siguranţa va fi învingător”, a declarat Tyson.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
sandmann
sandmann  •  30 Iunie 2011, 15:04

iata ca exista meciuri mari si in afara Americii. meciul asta e cel mai asteptat dupa cel intre Pacman si Maywether. desi mi-e cam antipatic Klischko , as zice ca are un usor avantaj. dar e un meci in care orice e posibil. la grei o lovitura , poate termina meciul.

teleghidat
teleghidat  •  30 Iunie 2011, 14:48

imi place si haye dar vladimir si in general fratii Klitschko sunt cei mai buni

ligax
ligax  •  30 Iunie 2011, 14:45

I-am urmarit pe ambii iar concluzia mea este ca acest Klitschko are un usor avantaj.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează