SPORTURI  »  BOX  »  EMISIUNE

Mike Tyson şi Evander Holyfield s-au întâlnit faţă în faţă după 12 ani de la meciul pentru titlul mondial

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 octombrie 2009 00:00

Boxerii americani Mike Tyson şi Evender Holyfield s-au întâlnit faţă în faţă, vineri seară, într-o emisiune televizată, pentru prima dată după celebrul meci pentru titlul mondial din 1997, atunci când primul l-a muşcat pe al doilea de ureche, informează AFP.

Cei doi au fost invitaţi ai emisiunii Oprah Winfrey Show din Statele Unite, iar atunci când s-au văzut au dat mâna şi au discutat pentru prima dată despre acel meci memorabil, care a avut loc la Las Vegas şi în timpul căruia Tyson a fost descalificat pentru gestul său.

„Am vrut să le arăt tuturor şi în special tinerilor că eu şi Mike putem face pace", a spus Holyfield, completat de Tyson: „Vreau ca lumea să ştie că acest tip este foarte de treabă şi mi-a făcut plăcere să îl cunosc”.

Întrebat de gazda emisiunii dacă îi lipseşte acea parte de ureche, muşcată de Tyson, Holyfield a spus răzând: "Doar puţin, nu foarte mult".

Meciul dintre Tyson şi Holyfield din 1997 era cel de-al doilea dintre cei doi pugilişti. Ei s-au mai întâlnit o dată, în 1996, când Holyfield a câştigat pentru că arbitrul a întrerupt disputa în runda a 11-a.

Sursa: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează