SPORTURI  »  BOX  »  CAMPION ÎN SUFERINŢĂ

Modest sau nu, Jean Pascal a vorbit despre victoria din meciul cu Lucian Bute ca despre o mare reuşită: "Cel mai bun meci al carierei mele"

Articol de - Publicat luni, 20 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 19 ianuarie 2014 22:16

Canadianul de origine haitiană s-a încoronat drept cel mai rău băiat din oraş. La conferinţa de presă a vorbit hotărît, ca de altfel şi înaintea luptei cu românul Bute.

"Cred că a fost cel mai bun meci al carierei mele. Am urmat pas cu pas planul făcut înainte. Eu eram şeful. Şi trebuia să domin tot timpul"

"Bute are o forţă imensă în lovituri, dar eu sînt un războinic. Îmi place să lansez lovituri, dar sînt pregătit să şi încasez. La urma urmelor, acesta este boxul!"

"Mi-am însuşit mentalitatea de a pune stăpînire pe ring. Mi-am propus să domin toate rundele fiind activ. Cred că am şi reuşit!"

În timpul partidei, Pascal a recurs la tot felul de trucuri, întîlnite des pe ringul de box. În repriza a 11-a, pentru a impresiona, s-a repezit cu amîndoi pumnii în faţă, lovind-l pe român! Cu o rundă mai devreme, el a lovit cu capul, spărgîndu-l pe român deasupra nasului, exact între sprîncene. De acolo, faţa românului s-a umplut de sînge în fiecare rundă rămasă. În ultima rundă, pe cînd se afla în corzi, el îi tot făcea semne lui Bute să lovească, ridicînd mîinile în semn de victorie. Poate tocmai de aceea Pascal nu e foarte iubit în Canada!


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  21 Ianuarie 2014, 14:30

Luciane asculta aici bine 1. ai inca o trauma, trauma infrangerii prin KO. rezolv-o. mergi la psiholog, diseca-ti capul si inima si vindeca trauma aia. 2. daca esti sigur ca la categoria supermijlocie este locul tau poti foarte usor sa intri acolo: treci pe veganism, i-ati un dietician adevarat, treci pe veganism si o sa fii si mai puternic, si mai agil si la greutatea ta optima fara prea mult efort. 3. esti un campion, sa nu uiti asta niciodata. 4. esti iubit, sa nu uiti asta niciodata. 5. nu esti singur, sa nu uiti asta niciodata. Domnul sa-ti lumineze calea. Cu mare drag, Unus

Vezi toate comentariile (1)
Comentează