SPORTURI  »  BOX  »  SCANDAL ÎN BOX

Morariu atacă » Preşedintele COSR susţine luni o conferinţă despre situaţia de la FR Box

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 26 august 2011 13:48

După atacurile dure ale lui Rudel Obreja asupra lui Octavian Morariu, preşedintele COSR, care ieri a refuzat să comenteze acuzele care i-au fost aduse, a anunţat că luni, 29 august, de la ora 12.30, la Hotelului Pullman (Sala Seoul) va susţine o conferinţă de presă în care va dezvălui informaţii incendiare cu privire la situaţia din cadrul Federaţiei Român de Box, informaţii care vor scoate la iveală şi mai multe nereguli din cadrul instituţiei.

Ieri, preşedintele FR Box l-a atacat dur pe şeful Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Octavian Morariu, considerînd că acesta face jocurile forului internaţional de box

După Biroul Federal de joi, în care Rudel Obreja s-a autosuspendat din funcţie pînă la clarificarea lucrurilor, preşedintele Federaţiei Române de Box a lansat un atac dur la adresa lui Octavian Morariu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. "Morariu e sluga AIBA. În loc să ia apărarea federaţiilor naţionale pe care le patronează, el stă în genunchi în faţa forului internaţional din box. Face asta pentru că vrea să ajungă membru în Comitetul Internaţional Olimpic. E în stare să calce şi pe cadavre, numai să ajungă acolo", a declarat Obreja.

Playtech: BOMBĂ! Tatăl lui David Popovici face o grămadă de bani! Ce afacere GENIALĂ deține


Comentarii (1)
vali_p
vali_p  •  27 August 2011, 18:15

Ar trebui sa aiba aceeasi soarta ca si Ceausescu. Toti dictatorii trebuie sa MOARA. Chiar nu se gaseste nimeni "sa-i dea peste bot" acestui dictator??? Face totul numai pentru el, nu il intereseaza de Romania si sportivii ei. Ai furat destul, la fel ca si udrea si mai tot pdl-ul . PLEACA sau vei avea aceeasi soarta ca si Ceausescu. MOARTE DICTATORILOR.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează