BOX  ·  CLUBUL SPORTIV FORTIS

Moroșanu, asaltat de copii la lansarea unui teren de fotbal

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 mai 2017 16:58

Sute de persoane s-au adunat în comuna Valea Lungă din Dâmbovița pentru a-l vedea în carne și oase pe unul dintre cei mai valoroși luptători români. Cătălin Moroșanu a fost invitat special la lansarea Clubului Sportiv Fortis și le-a vorbit celor mici despre avantajele de a face sport.

Asaltat de zecile de micuți, care vor începe sportul de performanță la noul club din localitate, care momentan are deschise secțiile de fotbal și baschet, Moroșanu a dat lovitura de start a primei competițiie sportive disputate în comuna dâmbovițeană, nu înainte de a ține un discurs emoționant.

„Văd sute de suflete tinere și asta mă bucură, iar cel mai mult mă bucură faptul că aici s-a investit în sport și li s-a oferit șansa unor copii să facă mișcare. Caracterul unui copil e educat prin sport, iar dacă îl practicați de la o vârstă fragedă înseamnă enorm. Vă învață ce înseamnă înfrângere și victorie, ce înseamnă competiția, întărește caracterul.

Nu contează ce sport alegeți, faceți sport. O națiune puternică e o națiune care face mișcare. Lenea e cel mai mare viciu care se abate asupra unui popor, iar lenea o poți combate numai prin sport și responsabilitate. Îl felicit pe domnul profesor Romeo Mănică și pe toți cei implicați pentru faptul că le oferiți șansa celor mici să se dezvolte sănătos și armonios”, a spus Moroșanu.

Luptătorul Superkombat a rămas minute bune pentru a face poze cu sutele de persoane sosite la terenul din Valea Lungă și a oferit autografe pe tricouri, mănuși sau ghete de fotbal, iar unora le-a oferit și sfaturi pentru viitoarea carieră sportivă.Claudia Pătrășcanu l-a anunțat pe Gabi Bădălău că pleacă. „Tu va trebui să ții legătura cu copiii frecvent”
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
07:00 Tenis, WTA
Turneul din Adelaide
Digi 2
19:00 Fotbal, Europa League
Tottenham - Wolfsberger AC
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, La Liga
Barcelona - Elche
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:00 Fotbal, Ligue 1
Nimes - Lorient
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Liga Campionilor
Atalanta - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor
Monchengladbach - Manchester City
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet
Liga 1