BOX  ·  ALEGERI

Motivul incredibil pentru care Mike Tyson nu a votat niciodată în viață

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 septembrie 2020 08:08 / Actualizat sambata, 26 septembrie 2020 08:19

La 54 de ani, Mike Tyson a recunoscut pe twitter că nu a votat niciodată în viață. 

Marele boxer Mike Tyson a anunțat că va merge pentru prima dată ca să se înscrie pe listele electorale din Statele Unite ale Americii. El nu a putut-o face asta până acum deoarece a fost condamnat pentru viol în tinerețe și a fost decăzut din drepturile civile. 

Tyson a făcut 3 ani de închisoare în 1992, pentru viol. Cum el nu a votat niciodată când i s-a oferit șansa și nu a mai avut voie după aceea, Mike Tyson are acum oportunitatea datorită unei legi trecute de statul Nevada. Orice condamnat care și-a ispășit pedeapsa poate vota în statul din vestul Americii, așa că Mike Tyson se va prezenta la urne în noiembrie pentru a alege între Donald Trump, candidatul republicanilor, și Joe Biden, cel a democraților. 

Mike Tyson a dezvăluit după 30 de ani singura bătaie pe care a avut-o în pușcărie: „Cineva fusese înjunghiat, eram iritat”

În 1991, când Mike Tyson era în vârful carierei, boxerul american ajuns acum la 53 de ani a fost condamnat pentru violarea lui Desiree Washington, o fată în vârstă de 18 ani. Tyson a făcut 3 ani de închisoare dintr-o condamnare de 6. Mike Tyson a explicat în repetate rânduri că a fost nevinovat. Boxerul a dezvăluit într-un podcast recent că și-a pierdut cumpătul o singură dată cât a fost închis. Citește povestea lui Mike Tyson AICI. Germania surprinde toată Europa! Este prima țară din UE care face acest lucru în lupta cu COVID-19. Decizie incredibilă
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:30 Fotbal, Liga 1
Hermannstadt - CFR Cluj
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, La Liga
Athletic Bilbao - Getafe
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet
Liga 1