SPORTURI  »  BOX  »  ALEGERI FRB

Obreja loveşte din nou » Vaştag, Doroftei, Titi Tudor şi Marian Simion nu mai pot candida la şefia FRB

Articol de - Publicat marti, 20 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 19 noiembrie 2012 22:53

Actualul preşedinte al FRB a convocat ad-hoc Biroul Federal şi a anulat decizia de săptămîna trecută prin care au fost eliminate restricţiile impuse candidaţilor pentru alegerile din 23 noiembrie.

Rudel Obreja a convocat ieri, la prînz, o parte dintre membrii Biroului Federal şi a organizat o şedinţă în care a anulat toate hotărîrile luate în urmă cu o săptămînă pe motiv că nu se respectă statutul. Mai exact, cea prin care s-a eliminat condiţia impusă celor care candidează la funcţia de preşedinte al FRB "de a face parte din Biroul Federal anterior".

Pe 12 noiembrie, BF a permis candidaturile lui Francisc Vaştag, Leonard Doroftei, Marian Simion şi Titi Tudor, deşi aceştia nu au făcut parte din structurile de conducere ale federaţiei în mandatul trecut.

La şedinţa de ieri au participat doar 6 din cei 15 membri, Marius Lăcătuş şi Iancu Niculae plecînd înainte de a se vota. "Eu am rămas şi chiar m-am contrat cu Rudel Obreja. I-am spus să-i lase pe toţi să candideze, să fie democraţie, dar acesta mi-a răspuns că trebuie respectat statutul, care nu poate fi modificat decît de Adunarea Generală", a declarat Fănel Trandafir, vicepreşedintele FRB.

Leonard Doroftei, unul dintre cei patru vizaţi de Obreja, a declarat imediat că nu va renunţa la candidatură şi că va fi prezent la Adunarea Generală de alegeri din 23 noiembrie.

"Este o ilegalitate ce s-a întîmplat. Şedinţa Biroului Federal este ilegală deoarece nu a existat nici o convocare prealabilă, deci hotărîrile luate sînt nule. Vom consulta o casă de avocatură pentru a depune împotriva lui Rudel Obreja plîngere penală de abuz în serviciu. Şi la Adunarea Generală vom fi însoţiţi de un notar şi un avocat", a declarat fostul campion mondial la profesionism.

În aceste condiţii, din cele 6 dosare de candidat la şefia FRB depuse au fost validate doar două: cel al lui Fănel Trandafir şi cel al lui Relu Auraş.

"Rudel Obreja să-şi vadă mai bine de problemele pe care le are la DNA şi să înceteze cu abuzurile la federaţie pentru că de data aceasta va răspunde pentru ele" (Leonard Doroftei)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
sheva4ever
sheva4ever  •  20 Noiembrie 2012, 14:19

Cerinte de participare la alegerile federatiei romane de box : 1. Sa te cheme Rudel Obreja! 2. Vezi cerinta 1 3. vezi cerinta 2 4. Vezi cerinta 3 Explicatii : Daca nu te cheama Rudel Obreja nu indeplinesti cerintele si statutul federatiei deci esti PA! Deci Rudel Wins! PARERE PERSONALA - RUDELEEEEE, nu mai mori si tu?

dumi67
dumi67  •  20 Noiembrie 2012, 08:26

cea mai mare problema insa este ca mereu se gasesc lachei care sa-i ajute in demersurile lor .

dumi67
dumi67  •  20 Noiembrie 2012, 08:24

obreja este un fel de mircea sandu al boxului , un fel de basescu al boxului .lumea nu-i mai vrea dar ei raman in orice conditii .nu asta este problema . problema e ca tot ce ating strica .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează