SPORTURI  »  BOX  »  CAMPION MONDIAL

Oficialii Showtime Sports: "Lucian Bute era singura verigă lipsă. Sîntem bucuroşi că îl avem şi pe el"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 noiembrie 2010 00:00

Ken Hersman, vicepreşedinte executiv şi manageral general al televiziunii Showtime Sports, care a semnat un contract cu Lucian Bute, a declarat că pugilistul român era veriga lipsă care scăpase postului pe care îl conduce.

Ken Hersman, vicepreşedinte executiv şi manageral general al televiziunii Showtime Sports, care a semnat un contract cu Lucian Bute, a declarat că pugilistul român era veriga lipsă care scăpase postului pe care îl conduce.

"Am fost foarte activi în categoria supermijlocie cu Turneul Clasic Super Six World Boxing. Singura verigă lipsă, care ne-a scăpat, era Lucian Bute şi sîntem bucuroşi că am umplut acest gol acum. Avem foarte mulţi oponenţi pentru el. Vom continua să transmitem mesajul nostru şi promisiunea către abonaţi de a avea cele mai bune meciuri de box", a spus Hershman, potrivit mediafax.

Hershman crede că lupta dintre Lucian Bute şi cîştigătorul turneului Super Six va fi cea mai mare din istoria categoriei supermijlocii. "Acum, avem oportunitatea cu Lucian să-l luăm şi să-l punem într-un duel cu cîştigătorul din Super Six pentru o partidă care va fi cea mai mare luptă din istoria categoriei supermijlocii. Noi privim înainte şi nu înapoi. Credem că dacă îl avem pe Lucian în acelaşi timp în care noi facem Super Six vom atrage popularitate şi îl vom include în Super Six cum trebuie ca să construim cea mai mare partidă din istorie în această divizie", a precizat el.

Vicepreşedintele executiv al Showtime Sports, Ken Hershman, şi preşedintele clubului Interbox, Jean Bedard, au anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, la Las Vegas, că pugilistul Lucian Bute a semnat un contract pentru mai multe meciuri cu postul TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
danila
danila  •  10 Noiembrie 2010, 15:20

...batrine, fruntea sus si la treaba! Sa nu te sperie vedetele,ca doar nu au 4 miini.Numai prin munca si iar munca ,seriozitate si ambitie se poate atinge orice culme.Nu-ti va vi usor,dar nici imposibil.Munca si persistenta facuta cu intelepciune,vor fi cununa succesului TAU!Asa ca ai sansa sa dovedest si sa ne convingi cu adevarat ca esti un campion.Mult succes!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close