SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Pacquiao: "Dumnezeu mi-a zis să renunţ la box. M-a ales să răspîndesc mesajul lui Hristos"

Manny Pacquiao (stînga) a vorbit despre visul său
Manny Pacquiao (stînga) a vorbit despre visul său

Articol de GSP - Publicat luni, 19 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 19 martie 2012 14:29

Pugilistul filipinez Manny Pacquiao, în vârstă de 33 de ani, a declarat că Dumnezeu i-a cerut, într-un vis, să renunţe la box, lăsând să planeze îndoiala în privinţa desfăşurării partidei cu americanul Floyd Mayweather, informează AFP.

Într-un interviu acordat postului de radio filipinez DZMM, cel considerat în prezent cel mai bun pugilist din lume, a spus că a decis să renunţe la toate viciile sale după acest vis.

Potrivit pugilistului, Dumnezeu i-ar fi spus: "Ai făcut destul. Ţi-ai făcut o reputaţie, dar este periculos".

Pacquaio a precizat că a avut acest vis la începutul anului, dar a refuzat să spune câte meciuri va mai disputa înainte de a se retrage.
Pugilistul ales în parlamentul filipinez a mai spus că el crede că Dumnezeu l-a ales pentru a răspândi mesajul lui Hristos. "Când vorbesc, multă lume mă ascultă", a declarat Pacquiao, care a afirmat că va face la finalul lunii martie un anunţ important în domeniul religios, fără alte precizări.

Pacquiao (54 de victorii din care 38 prin KO, trei înfrângeri, două remize) ar fi de acord să-l întâlnească pe Mayweather (neînvins în 42 de meciuri) însă cu condiţia să împartă echitabil bursa, care ar urma să fie probabil cea mai mare din istoria boxului.

Sursa: Mediafax

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (9)
had3s89
had3s89  •  19 Martie 2012, 18:22
Postat de johnitza pe 19 Martie 2012, 17:27

Eu zic sa ramai la fotbal, poate te pricepi mai bine. Pacquiao a fost dispus la acest meci de nenumarate ori, Mayweather a fost cel care s-a eschivat mereu.

eu zic ca la boc ma pricep mai bine decat tine. provin dintr-o fam. cu traditie in boxul din romania. nu stau sa-ti dau explicatie. noroc

stancuvlad
stancuvlad  •  19 Martie 2012, 17:38

Refuzul de a se bate cu Mayweather, "victoria" care nu a parut atat de victorie din ultimul meci si acum declaratia asta transmit o stare de teama din partea lui. Poate vrea sa se retraga cat inca mai are diamante la brau ca presimte ca urmatoare lupta se va incheia cu o infrangere. Un meci cu Mayweather ar fi totusi senzational...asemenea ofensiva cu asemenea defensiva...ar iesi ceva unic....

johnitza
johnitza  •  19 Martie 2012, 17:27
Postat de had3s89 pe 19 Martie 2012, 17:21

il bate mayweather pana-si vomita ficatul. negrul e mult prea tenic, stie sa se escghiveze, e mult prea smecher pt limbricul asta. ii dau 10 reprize!

Eu zic sa ramai la fotbal, poate te pricepi mai bine. Pacquiao a fost dispus la acest meci de nenumarate ori, Mayweather a fost cel care s-a eschivat mereu.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează