SPORTURI  »  BOX  »  REVANŞĂ

Pacquiao pregăteşte un nou meci cu cel mai mare rival: "Sînt în negocieri pentru o revanşă cu Mayweather"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 octombrie 2015 18:47

Manny Pacquiao îşi doreşte foarte mult o revanşă cu Floyd Mayweather şi a anunţat că staff-ul său a intrat la negocieri pentru un nou meci cu pugilistul american.

Filipinezul a declarat că vrea să se retragă din box, iar ultima sa luptă ar urma să aibă loc pe 9 aprilie 2016. Acesta consideră că adversarul perfect ar fi chiar Mayweather, care s-a retras luna trecută, după victoria cu Andre Berto.

"Nu ştiu încă cine va fi adversarul meu, dar negociem revanşa cu Mayweather şi sper să o rezolvăm", a spus Pacquiao.

Nord-americanul a renunţat la box după victoria cu Berto şi a evitat să comenteze subiectul unei revanşe. Vrea ca palmaresul de 49-0 să fie cel final.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
brancusi
brancusi  •  30 Octombrie 2015, 11:23

Meciul lor s-a desfasurat mult prea tarziu pentru a fi unul de dimensiuni epice,asa ca o eventuala ciorba reincalzita n-ar fi decat o mare facatura pentru un munte de bani.Sa vedem daca sunt suficient de abili pentru a ambala gogoasa,ca de fraieri e plin pamantul...Cand ma uit la salile alea care gem de lume la wrestling,realizez la ce dimensiuni apocaliptice a ajuns tembelizarea...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează