SPORTURI  »  BOX  »  CAMPIONATUL EUROPEAN UNDER 23

Patru români eliminați într-o zi, la Campionatul European U23!

Articol de - Publicat joi, 16 martie 2017 22:18

Cei patru ”tricolori” care au urcat în ring joi, în ziua a treia a Europenelor disputate la Brăila, au fost învinși clar de adversari.

Cea de-a treia zi a Europeanului sub 23 de ani de la Brăila nu a adus nimic bun pentru delegația României. Toți cei patru pugiliști pregătiți de Valentin Vrânceanu, George Perțea și Dumitru Dorobanțu au coborât ringul învinși.

La categoria 91 de kilograme, Roland Breciu nu a rezistat decât o repriză în fața croatului Toni Filipi. După ce a fost numărat la finalul rundei, la reluare românul a abandonat după o altă serie de lovituri extrem de precise ale adversarului.

La categoria plus 91 de kilograme am avut parte de un nou abandon din partea favoritului publicului. Daniel Burciu a stat în ring mai puțin de două reprize, renunțând în fața francezului Djamili-Dini Aboudou.

Deși au terminat partidele, Marian Pița (69 kg) și Dragoș Manu (49 kg) au pierdut clar, la puncte. Pe Manu toți cei 5 arbitri judecători l-au dat învins în fața bielorusului Evgheni Karmilciuk, iar Pița a pierdut la decizie, 1-4 cu georgianul Eskerkhan Madiev.

Până acum, 8 români din cei 10 au urcat în ring la Europenele de la malul Dunării, iar dintre aceștia doar trei au trecut mai departe, în turul 2: Paul Arădoaie (81 kg), Daniel Costea (64 kg) și Ștefan Marcu (52 kg). Vineri vor intra în concurs și ultimii doi români, în primul tur: Dănuț Ionescu (75 kg) și favoritul României la o medalie, Robert Jitaru, la categoria 56 kg.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează