SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE VS. JAMES DEGALE

Presa din Canada anunță: Bute va boxa în Quebec! Meciul de titlu mondial cu DeGale e 90% rezolvat

Articol de GSP - Publicat marti, 22 septembrie 2015 07:45

E sigur, Lucian Bute, 35 de ani, va boxa pe 14 noiembrie în Quebec, la Videotron Centre, unde partida sa va fi main event-ul unei supergale, prima în arena canadiană.

TVA Sports și RDS din Canada anunță că Lucian Bute va boxa pentru prima dată în Quebec pe 14 noiembrie. Vestea e una excelentă pentru român, care va avea astfel de partea sa aproape 20.000 de fani. Ambele surse susțin că adversarul său va fi James DeGale, 29 de ani, negocierile dintre cele două tabere fiind aproape finalizate.

Bute ar avea astfel șansa să își recîștige centura IBF la categoria supermijlocie, DeGale fiind campionul mondial la zi al versiunii. Bute a pierdut centura în fața lui Carl Froch, în mai 2012, la Nottingham. Aceasta a ajuns în această vară la DeGale, care l-a învins pe Andre Dirrell. Meciul cu Bute ar fi primul în care și-ar apăra titlul.

Boxing Scene susține că mai multe surse implicate în negocieri au confirmat că ambii pugiliști își doresc confruntarea, iar șansele ca aceasta să fie perfectată sînt foarte mari, ambii fiind reprezentați de managerul Al Haymon. Mai trebuie puse la punct datele financiare ale partidei.

Lucian a deținut titlul mondial IBF între octombrie 2007 și mai 2012. Are 32 de victorii la profesioniști, 25 prin KO, și două înfrîngeri suferite în fața lui Carl Froch și a lui Jean Pascal. De Gale are 21 de victorii, 14 prin KO, și o înfrîngere.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
nusu_d
nusu_d  •  25 Septembrie 2015, 14:31
Postat de cristimunte pe 24 Septembrie 2015, 11:18

foarte greu meci, cu jack avea mai multe sanse....degale dupa parerea mea este al 2-lea ca valoare la super mijlocie dupa andre ward.......greseala lui bute este ca nu a avut un antrenor adevarat,poate acuma va face niste meciuri mai bune dar va fi greu cu degale...e un adversar de top nu un nimeni.

Greseala lui Bute este ca nu e boxer, ci pacalici ;-) Restul e cancan. Nu are sanse cu nici unul din cei 2 pentru ca sunt boxeri. El are sanse numai cu bucatari si ospatari care in timpul liber practica si boxul. Ultima data a"boxat" cu Andreea Luisa. Ca boxa cu Andreea Marin era cam acelasi lucru. Probabil ca si dupa o victorie la Andreea Marin spunea ca si-a relansat cariera. Ce penibil! P.S. Pumnii de la Froch au lasat urme.

cristimunte
cristimunte  •  24 Septembrie 2015, 11:18

foarte greu meci, cu jack avea mai multe sanse....degale dupa parerea mea este al 2-lea ca valoare la super mijlocie dupa andre ward.......greseala lui bute este ca nu a avut un antrenor adevarat,poate acuma va face niste meciuri mai bune dar va fi greu cu degale...e un adversar de top nu un nimeni.

nusu_d
nusu_d  •  23 Septembrie 2015, 01:12
Postat de onduku pe 23 Septembrie 2015, 00:25

Bute este un mare campion!

Nu, Bute este un pacalici fabricat, iar tu esti ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează