SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Răsplată inedită pentru medaliatele de la europenele de box » La plimbare cu limuzina

În limuzină a fost distracţie mare
În limuzină a fost distracţie mare

Articol de - Publicat marti, 10 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 09 iunie 2014 21:42

Federaţia de box şi-a premiat medaliatele de la Europenele de la Bucureşti într-un mod inedit: a închiriat o limuzină şi le-a plimbat prin Bucureşti.

La Europenele de box feminin disputate în Sala Polivalentă din Bucureşti, România a cucerit cinci medalii: una de aur, una de argint şi trei de bronz.

Cele cinci performere din ring au avut parte de o surpriză ieri din partea federaţiei. Au primit cadou o plimbare cu limuzina prin Bucureşti. Steluţa Duţă, Florina Radu, Luminiţa Turcin, Simona Sitar şi Cristiana Stancu au plecat cu impunătoarea maşină de la Complexul Sportiv Naţional "Lia Manoliu", acolo unde se antrenează lotul de box, au oprit în faţa Casei Poporului, apoi la Arcul de Triumf şi la Palatul Victoria.

"Nu am fost niciodată cu o limuzină. A fost o senzaţie nemaipomenită, ne-am simţit extraordinar", a declarat Steluţa Duţă, campioana europeană de la 48 de kilograme.

Fetele au făcut poze cu Palatul Parlamentului în spate, înfăşurate în tricolor şi au ciocnit un pahar cu şampanie în luxoasa limuzină, alături de antrenorii lor.

"Sînt mulţumit cu performanţa fetelor, se putea şi mai bine, dar nu vreau să-l mînii pe Dumnezeu. Mai avem Campionatele Mondiale în acest an, sper ca şi de acolo să ne întoarcem cu cît mai multe medalii", a declarat antrenorul coordonator al lotului, Adrian Lăcătuş.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bamse1901
bamse1901  •  10 Iunie 2014, 09:38

FELICITARI!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează