SPORTURI  »  BOX  »  DECLARAȚII

Războiul dintre Mayweather și McGregor continuă » "Dacă te atinge McGregor, iei somn pe loc! Floyd te adoarme altfel"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 noiembrie 2016 12:45

După meciul câștigat de Conor McGregor în fața lui Eddie Alvarez, Floyd Mayweather a pornit un atac fără precedent la adresa irlandezului. Replica a venit din partea șefului UFC, Dana White.

"Dacă te atinge McGregor, mergi direct la somn. Și Floyd adoarme oamenii, dar cu stilul său de a boxa, nu cu pumnii. Floyd poate să spună ce vrea despre Conor, dar toți ceilalți luptători trebuie să-l respecte. Este special. Floyd  nu le-a făcut niciodată adversarilor ceea ce le face Conor", a declarat Dana White într-o conferință de presă.

Deși este improbabilă din cauza diferenței de greutate, înfruntarea dintre cei doi ar putea avea loc. McGregor a declarat în mai multe rânduri că pentru 100 de milioane de dolari ar accepta o partidă de box împotriva americanului.

Floyd Mayweather a câștigat toate cele 49 de partide disputate carieră, în 26 de rânduri reușind să se impună prin KO.

În schimb, McGregor a pierdut 3 din cele 24 de partide, ultima dată cu Nate Diaz, dar și-a luat revanșa la următoarea gală.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
hhades
hhades  •  17 Noiembrie 2016, 15:57

Nu exista o diferenta de greutate . Ultima lupta a lui Floyd a fost la 154 Pounds si Conor la 155

Vezi toate comentariile (1)
Comentează