SPORTURI  »  BOX  »  RETRAGERE

  Retragere în glorie » Manny Pacquiao a agățat mănușile în cui după ce l-a învins pe Timothy Bradley

FOTO: Reuters +9   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 aprilie 2016 11:14

Manny Pacquiao s-a impus la puncte în meciul cu Timothy Bradley, cucerind centura WBO la categoria semimijlocie.

Filipinezul de 37 de ani a câștigat la puncte, prin decizie în unanimitate, după ce l-a făcut knockdown pe Bradley, 32 de ani, în repriza a șaptea și noua.

La finalul partidei, Pacquiao a anunțat că se retrage și că acesta a fost ultimul său meci, dorind să se dedice familiei și politicii.

De-a lungul carierei, în care a strâns aproximativ 500 de milioane de euro, Pacquiao a fost de opt ori campion mondial la șase categorii diferite.

"Am căutat knockout-ul în fiecare rundă. Bradley este un pugilist foarte bun și nu mi-a fost ușor azi.

Da, începând de acum sunt retras. O să merg acasă și o să mă gândesc la asta. Vreau să stau cu familia mea și să mă dedic oamenilor din Filipine" Manny Pacquiao după meci, potrivit ESPN

Luna viitoare, în Filipine, au loc alegeri, iar Pacquiao este favorit să obțină unul dintre cele 12 locuri libere din Senat.

58-6-2este palmaresul lui Pacquiao; 38 dintre victorii au fost obținute prin KO

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează