SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Revanşa lui Bute cu Froch e aproape » Anunţ important făcut de englez

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 09 decembrie 2012 14:00

Meciul revanşă Lucian Bute - Carl Froch stîrneşte un scandal imens între cei doi. În urmă cu cîteva zile pugilistul român declara că deşi există o clauză fermă în contract, englezul şi managerul acestuia fac tot posibilul pentru a trage de timp.

"Nu mă interesează alte nume! Primul adversar al meu din 2013 trebuie să fie Froch. Sînt gata să-l bat, ştiu că pot sa-l bat!", a afirmat românul.

Aceasta este varianta lui Lucian. Carl Froch are un alt scenariu. Britanicul susţine că vrea să se lupte cu Bute cît mai devreme, fiind convins că va cîştiga şi astfel se va putea pregăti pentru partida cu Mikkel Kessler (33 de ani). 

"Vreau să scap de Bute cît mai repede, pentru că împotriva lui Kessler voi avea lupta cea mare. Pînă la sfîrşitul acestei săptămîni, Bute va trebui să-mi dea un răspuns", a spus Froch pentru BBC Radio Nottingham anunţă realitatea.net. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
cobra234
cobra234  •  10 Decembrie 2012, 00:40
Postat de cheloo99 pe 09 Decembrie 2012, 16:32

eu in locul lui bute n-as mai cere o revansa...si-a luat-o cat nu se putea ma rau.cu toate ca il admir,parerea mea este ca nu are nici o sansa in fata lui Froch!

DACA ,AI VAZUT MECIUL DINTRE MANY PACHQAO,,SI MEXICAN,MECI IN CARE FILIPINEZUL ERA FAVORITUL NR UNU,,SI-A LUAT FILIPINEZUL UN KO,DIN CARE NU SE CREDEA CA MAI IESE VIU,,DECI IN BOX,TOTUL E POSIBIL,,SI NICI NU CRED CA SE POATE SPUNE DE FILIPINEZ CA E UN BOXER DE DOI BANI,BA DIN CONTRA E UNUL DINTRE CEI MAI BUNI,BOXERI DIN LUME LA CATEGORIA LUI,,,ASA CA MAI USOR CU GURA INAINTE ,SA NU INTRE ALTCEVA IN EA,,,:)))))

mefi
mefi  •  09 Decembrie 2012, 18:31

Bute a sarit la o categorie mai sus .,...ramai aici ca daca iar se bate cu froch..risa sa isi inchiei cariera urat

xhthu
xhthu  •  09 Decembrie 2012, 17:10
Postat de cordos_eu pe 09 Decembrie 2012, 15:44

Lucian a crezut in declaratiile alea. cat despre rezultatul unei revanse, daca ai vazut lupta dintre un mexican si un filipinez aseara, iti dai seama ca orice e posibil.

ca a crezut sau nu in declaratiile lui,nu putem sti nici tu nici eu.problema romanului e ca se lasa impresionat prea usor daca fluturi steagul tricolor la niste meciuri desi asta nu te face neaparat patriot,te poate face si dudalau cu PR bine calculat .si zmeii de care vorbesti tu s-au mai ciomagit de vreo 3-4 ori pana la meciul de aseara ,de fiecare data in meciuri stranse si decizii suspecte,ultima data specialistii si ziarele spunand ca arbitrii au dat victoria filipinezului cu japca pe fata.bute a cazut in fund in runda a 5-a.nu vad legatura intre comparatii.daca sunt declaratii pe bune inseamna ca are curaj si o sa aiba nevoie de el sa fructifice sansa aia mica,daca nu,macar umple sala.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează