SPORTURI  »  BOX  »  GLORY 38

Românii au făcut legea în Glory 38! Moroșanu și Benny Adegbuy au câștigat luptele: "E prima dată când am plâns de bucurie"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 februarie 2017 07:02

În noaptea în care Lucian Bute a fost făcut KO de Eleider Alvarez alți doi români și-au câștigat meciurile din gala Glory 38, din orașul american Chicago.

Cătălin Moroșanu și Benny Adegbuy au triumfat în luptele lor în fața a aproximativ 4.000 de români prezenți pe tărâm american.

Moroșanu s-a văzut câștigător încă din runda a doua, când și-a trimis adversarul la podea, iar acesta din urmă n-a mai putut continua lupta.

"Vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut pentru mine! Chicago este un nou început și vă spun cu toată inima că e prima dată când am plâns de bucurie! Românii din America au cântat imnul României alături de mine! O atmosferă incredibilă și m-am simțit ca acasă într-o țară străină! Sper să câștig cât mai multe meciuri și să aduc onoare patriei mele! Vă iubesc!", a fost mesajul lui Moroșanu de după meci. 

De partea cealaltă, Benny și brazilianul Anderson Silva au ajuns într-o repriză suplimentară, după ce la capătul celor 3 runde scorul a fost egal. Luptătorul nostru s-a impus în repriza suplimentară și l-a trimis pe brazilian la podea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
onduku
onduku  •  25 Februarie 2017, 14:44
Postat de redshow pe 25 Februarie 2017, 13:54

Benny e roman ...din Strehaia :)))

Bravo, baieti! Beni are un parinte nigerian, unul roman.

redshow
redshow  •  25 Februarie 2017, 13:54

Benny e roman ...din Strehaia :)))

paulg40
paulg40  •  25 Februarie 2017, 10:57

Ah doamne ce mi-a placut de amandoi ca au vorbit numai in romana!Ce bataoaca a dat al nostru Morosanu!Ca la Marasesti!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează