SPORTURI  »  BOX  »  DECES

Lucian Bute, mesaj după decesul lui Rudel Obreja: „A fost lângă mine în boxul amator și cel profesionist!”

Articol de - Publicat duminica, 12 martie 2023 16:45 / Actualizat duminica, 12 martie 2023 16:46

Rudel Obreja, fostul președinte al Federației Române de Box, a murit azi, la vârsta de 57 de ani.

Lucian Bute, campion mondial timp de cinci ani la categoria supermijlocie, versiunea IBF, a avut un mesaj emoționant după ce a aflat de decesul lui Rudel Obreja.

Lucian Bute, mesaj după decesul lui Rudel Obreja

Cu durere în suflet am aflat că Rudel Obreja a trecut în neființă. Rudel a fost lângă mine în boxul amator și cel profesionist! 

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Drum lin, Rudel Obreja! Sincere condoleanțe familiei”, a scris Lucian Bute pe contul de Facebook.

  • Născut pe 6 august 1965, la Galați, Obreja a fost medaliat cu bronz la Campionatul Mondialul din 1989 și cu argint la Europeanul din 1989. De asemenea, a fost multiplu câștigător al Centurii de Aur și al titlului național.
  • Obreja fusese condamnat în 2018 la 5 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”.

VIDEO EMISIUNEA INTEGRALĂ. Rudel Obreja, invitat la „Prietenii lui Ovidiu” în ianuarie 2020

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
Timofte87
Timofte87  •  12 Martie 2023, 17:14

Il doare undeva pe dl Bute ! Ce tupeu nesimtit

Vezi toate comentariile (1)
Comentează