SPORTURI  »  BOX  »  DECIZIE

Rudel Obreja nu va mai fi arestat la domiciliu » Fostul şef al FR de Box va fi cercetat sub control judiciar

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iunie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 11 iunie 2014 15:31

Curtea de Apel Bucureşti a decis să înlocuiască măsura arestului la domiciliu în cazul fostului preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja cu cea a controlului judiciar, în dosarul în care este acuzat că i-a cerut un milion de euro lui Sorin Ovidiu Vîntu.
Prin decizia luată marţi de judecătorii Curţii de Apel Bucureşti (CAB), Rudel Obreja trebuie să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de cîte ori este chemat.

De asemenea, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box nu are voie să plece din Bucureşti decît cu încuviinţarea prealabilă a instanţei şi este obligat să anunţe dacă îşi schimbă locuinţa.

"Să se deplaseze doar la sediul Ligii Profesioniste de Box din Bucureşti, la sediile SC Euro Plus International SRL din Bucureşti, magazine alimentare şi farmacii din raza sectorului 2 Bucureşti sau unităţi spitaliceşti din Bucureşti", sînt alte obligaţii impuse de instanţă lui Rudel Obreja.

Măsura vine după ce tot Curtea de Apel Bucureşti a decis, în 5 martie, ca Rudel Obreja să fie arestat la domiciliu. Anterior, din 5 februarie, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box a fost arestat preventiv, în dosarul în care este cercetat pentru trafic de influenţă.

Sursă: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
liberal
liberal  •  22 Iulie 2014, 01:27

Bai ziaristii lui peste prajit , chiar atat de nesimtiti sunteti incat nu puteti da o stire timp de doua saptamani ? De ce dracu va mai plateste fraierii de patroni? Daca ati terminat-o cu alde Becali , ca-s la puscarie , chiar nu mai stiti de ce va luati salariile , hahalerelor ce sunteti ! Sa va fie rusine putorilor !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează