SPORTURI  »  BOX  »  BOX

"Sar scîntei în Polivalentă!"

Articol de - Publicat sambata, 12 aprilie 2008 00:00

Chris Henry spune că-l va face KO pe Adrian Diaconu, chiar dacă acesta va fi susţinut de peste 6.000 de suporteri.

Americanul Chris Henry a sosit ieri în România pentru meciul împotriva lui Adrian Diaconu, de pe 19 aprilie, de la Sala Polivalentă. Neînvins după 21 de partide la profesionism, yankeul din Houston e încrezător în şansele sale. "Sînt pregătit şi îmi doresc foarte mult să cîştig. Am avut foarte mult timp la dispoziţie să mă pregătesc, mă simt foarte bine şi sînt gata de luptă!", a declarat Chris. Acesta a spus că-l cunoaşte bine pe Adrian, dar nu a auzit nimic de România. "Ştiu că Diaconu este puternic, loveşte tare şi or să iasă scîntei între noi doi. Să vedem cine va cădea primul, eu sper ca el. Despre România nu prea ştiu multe lucruri, observ că oamenii sînt foarte primitori şi veseli".

Meciul din 19 aprilie este hotărîtor pentru cariera lui Henry. "E cel mai important meci al meu. Am venit aici, în România, pentru a deveni campion mondial. Am auzit că vor fi peste 6.000 de spectatori, dar nu îmi este frică de presiunea mare. Eu voi fi campion mondial, cred în valoarea mea şi pot să-l termin repede pe Diaconu. Promit KO, nu vreau să cîştig la puncte!", a încheiat Chris Henry.

Antrenament cu public
Prima surpriză pe care organizatorii au promis-o publicului este antrenamentul de duminică din Careffour Feria din Băneasa. De la ora 15:00, Chris Henry se va antrena cu Diaconu, urmînd ca de la ora 16:00, Jojo Dan să se încălzească cu Balbi. Toţi cei care vor participa la acest eveniment vor avea posibilitatea să facă poze cu boxerii preferaţi, dar şi să-şi ia autografe.

Băsescu vine la gală
Preşedintele României, Traian Băsescu, a anunţat organizatorii că va veni la gala de pe 19 aprilie. Cum pregătirile pentru eveniment sînt în toi, SPP-ul a luat decizia ca în zona în care va sta preşedintele să nu fie fotoreporteri sau spectatori. Acesta va fi însoţit de către primarul general al Capitalei, Adriean Videanu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  13 Aprilie 2008, 00:08

Ce vorbesc astia de 6000 de spectatori? S-au vandut 164 de bilete pina azi.

 •  12 Aprilie 2008, 03:20

mda. "yankeul din houston" :-)

 •  12 Aprilie 2008, 01:09

Hai, Adi!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează