SPORTURI  »  BOX  »  MMA

Scenariu șoc după McGregor-Mayweather! Intră americanul în cușcă?

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 august 2017 20:29

Acum, dacă Conor McGregor a acceptat să se lupte după "reguli de box" cu Floyd Mayweather și să piardă, în lumea showbizului american s-a vehiculat varianta unei dispute între cei doi, dar după reguli de MMA.

Adică Floyd Mayweather să intre în cușcă și să se lupte cu irlandezul atât cu pumnii, cât și cu picioarele. Floyd a declarat clar că a fost ultimul său meci, dar același lucru l-a spus și înaintea acestei dispute!

Dacă milioanele din dreptul bursei se vor strânge, din nou, decizia americanului s-ar putea schimba iar!

Câți bani iau până la urmă?

Interesul în jurul partidei a fost unul enorm, bătându-se toate recordurile. Și bursele celor doi protagoniști au fost pe măsură. Deși nu au fost confirmate, se vorbește că irlandezul Conor McGregor va primi 100 de milioane de dolari pentru cele 10 runde în care a rezistat în ring. De partea cealaltă, supercampionul Floyd Mayweather a avut o bursă de trei ori mai mare, în conturile americanului urmând să intre aproape 300 de milioane de dolari!

1300 $a costat cel mai ieftin bilet la gala de la Las Vegas, acolo unde Main Eventul a fost disputa dintre Mayweather și McGregor

Playtech: S-A SĂTURAT! Simona Halep a divulgat motivul pentru care nu mai performează pe teren. Informații de ultimă oră


Comentarii (7)
dchldiu
dchldiu  •  28 August 2017, 06:47

Ce gluma proasta! Chiar trebuie sa fii limitat rau in gandire sa publici asa "zvonuri"... LOL In toata cariera Mayweather si-a ales cu cea mai mare atentie meciurile pentru ca vrea sa se retraga neinvins, de aceea a luptat si acum cu un amator care are palmares 0-0 la boxul profesionist. A vrut doar sa-i egaleze recordul lui Rocky Marciano. In cusca ar fi transformat in snitzel in 20-30 de secunde...

alexandru_p
alexandru_p  •  28 August 2017, 05:22

nu se baga floyd la asa ceva nici pentru triplul sumei, asta e o tampenie. acolo si-o ia grav, stie si el ca e alt sport si alta mancare de peste. personal cred ca ar avea mai mici sanse sa castige o lupta de mma cu mcgregor decat a avut irlandezul sa castige o lupta de box cu mayweather. plus ca omul nu are nevoie de publicitate cum a avut mcgregor, nu se va baga niciodata la asa ceva!

1013850201981154
Mircea Gabriel  •  27 August 2017, 22:30

Cand vrem sa ne transmormam in tabloid...pai o facem cu tupeu. Inchidem ochii si incepem sa debitam ***. Si gata, poate mai acceseaza un idhiot stirea. Nu se poate asa. Imi este teama ca miine va veti transforma in pedagogi, adica, in clipa in care se va dori cultura, pe bune si nu can can.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează