SPORTURI  »  BOX  »  UFC

Scos din sărite la telefon, Conor McGregor intră din nou în ringul de box: „Să recapete respectul oamenilor din Irlanda”

Articol de GSP - Publicat marti, 20 august 2019 10:21

Conor McGregor (31 de ani), starul UFC, și-a dat acordul verbal de a intra în ringul de box cu Luke Keeler (32 de ani), campionul european la box WBO.

Totul a pornit de la videoclipul apărut zilele trecute în care McGregor a lovit cu pumnul un bătrân, în luna aprilie, când se afla într-un bar din Irlanda, țara sa natală.

Keeler, după ce a vizionat filmulețul, l-a provocat pe McGregor la o luptă de box, printr-o postare pe Twitter: „M-aș bucura să-l pun la locul lui, dacă ar avea curajul din nou să intre într-un ring de box”.

Ulterior, Luke Keeler a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că a primit un telefon de la conaționalul său, iar „The Notorious” ar fi răspuns pozitiv provocării de a se lupta cu Keeler.

„A acceptat să ne luptăm, după ce a țipat la mine prin telefon. Totuși, mă îndoiesc că o va face. Ar fi calea potrivită să recapete respectul oamenilor din Irlanda, dar respectul și clasa sunt lucruri ce îi lipsesc lui”, a declarat Keeler.

Scos din sărite la telefon, Conor McGregor intră din nou în ringul de box: „Să recapete respectul oamenilor din Irlanda”

Mcregor a intrat o singură data în ringul de box, în august 2017, când s-a luptat cu Floyd Mayweather (42 de ani). 

Americanul a câștigat, după ce arbitrul a fost nevoit să oprească partida în runda a zecea, în urma unui KO tehnic.

Citește și:

VIDEO Conor McGregor cel josnic! A altoit un bătrân într-un bar, dintr-un motiv INCREDIBIL!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează