SPORTURI  »  BOX  »  TRAGEDIE

Șoc pentru Floyd Mayweather: Mama a trei dintre copiii lui a fost găsită decedată în mașină! Cei doi aveau o relație complicată

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2020 23:17

Josie Harris, fosta iubită a lui Floyd Mayweather și mama a trei dintre copiii fostului pugilist, a fost găsită moartă în mașina sa, în California. Cei doi au avut o relație din 1996 până în 2010.

Poliția a anunțat că a găsit o femeie decedată în mașină, lângă Santa Clarita, care ulterior s-a dovedit a fi Josie Harris. Anchetatorii încearcă să stabilească acum care a fost cauza morții, anunță Los Angeles Times. „Ne va lua ceva până să ne dăm seama”, a declarat Alex Villanueva, șeriful care se ocupă de investigație.

Femeia de 40 de ani și americanul Floyd Mayweather (43 de ani) au avut o relație tumultuoasă, din cauza căreia fostul pugilist a stat la închisoare două luni, în 2011, fiind acuzat de violență domestică. În 2010, Harris l-a acuzat pe Floyd că a agresat-o în Las Vegas. Femeia l-a dat în judecată pentru defăimare pe Mayweather, după ce acesta a susținut că era consumatoare de droguri, și a cerut 20 de milioane dolari. 

„Am fost abuzată! Am luat bătaie de multe ori și mi-am dat seama că am fost victima violenței domestice. Mi-e frică atunci când vine să își vadă copiii”, spunea Josie Harris în 2017. Floyd „Money” Mayweather are trei copii cu Josie, Zion Shamaree (19 ani), Koraun (20 de ani) și Jirah (15 ani), și o fată, Iyanna (19 ani), dintr-o altă relație.

Vezi și: 

VIDEO Mike Tyson, interviu în lacrimi și fum de marijuana: „Mă simt ca un nenorocit! Urăsc acea persoană. Îmi e frică de ea”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
mihrp
mihrp  •  13 Martie 2020, 05:52

Puteati sa spuneti si voi daca acesti 3 copii sunt baieti sau fete, mai ales ca apoi ati specificat ca mai are o fata. Zion, Koraun, Jirah

124864391762775
Doru Ungureanu  •  13 Martie 2020, 03:34

Să-i fie țărâna ușoară...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează