BOX  ·  BĂTAIE

STUPEFIANT Care a fost motivul pentru care nepotul antrenorului de la Dinamo l-a masacrat pe mafiotul din clanul sportivilor

Sambata, 11 Ianuarie

Apar noi informații tulburătoare despre masacrul în urma căruia Marius Alin Alecu, zis „Bebino”, a fost măcelărit și s-a ales cu răni grave.

Martorii bătăliei au povestit că totul a avut loc în zona Tei Toboc, cunoscută în conflictele din lumea interlopă, și ar fi avut la mijloc o datorie pe care Cezar Petcu, zis Joe, nepotul antrenorului de box Napoleon Gheorghe, de la Dinamo, ar fi avut-o către „Bebino”.

Acesta din urmă i-ar fi vândut stupefiante pe datorie, iar Joe ar fi întârziat cu plățile, scrie spynews.ro. „Bebino” a stabilit că Joe i-ar fi datorat 2.000 de euro, iar pentru a acoperi această datorie s-au înțeles ca nepotul antrenorului de la Dinamo să își cedeze autoturismul.

Mașina trebuia să fie predată în zona Tei Toboc, însă discuțiile s-au transformat într-un scandal sângeros, iar Joe l-a atacat pe „Bebino” cu o sabie, după ce acesta din urmă a înfipt cuțitul într-un adversar.

Conflictul a escaladat, iar „Bebino” a rămas fără câteva degete și s-a ales cu câteva tăieturi pe picioare și pe spate. A ajuns cu un taxi la spital, iar pe drum și-a pierdut cunoștința.

Atât Cezar Petcu, cât și Marius Alin Alecu sunt cercetați în prezent pentru tentativă de omor.BREAKING NEWS: Parlamentul a eliminat toate pensiile speciale cu o singură excepție

Libertatea

Comentarii (20)

Mihai Manea  •  12 Ianuarie 2020, 21:07

Niste *** prosti cum sunt *** in general,multi si prosti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Robin Green  •  12 Ianuarie 2020, 20:23

Asta a fost hacuit the unul din "clanul ***"...da' el ce-o fi? vreun *** de ferentari? hahahaha *** mai sunt astia, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Brânza de Ibănești  •  12 Ianuarie 2020, 18:21

Asta e sudu lu CSA doar gura de ei la batut sudu lu dinamo

Vezi toate comentariile (20)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:30 Tenis

Australian Open

Eurosport, Eurosport 2
19:00 Baschet M

U-BT Cluj-Napoca - Tsmoki Minsk

Digi 4
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Heidenheim

Digi 2
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Osnabruck - Sandhausen

Digi 2
21:45 Fotbal, Cupa Ligii Angliei

Manchester City - Manchester United

Digi 1
Program TV complet

Liga 1