SPORTURI  »  BOX  »  INEDIT

Un boxer miop se pregătește de primul lui meci cu un adversar cu vedere deplină: „Nu iau în calcul să pierd”

Articol de - Publicat miercuri, 08 februarie 2023 17:28 / Actualizat joi, 09 februarie 2023 09:24

Thomas Seres, un pugilist britanic amator, de 23 de ani, care are probleme de vedere, se pregătește de primul meci în ring. 

Thomas, care poate vedea la maximum un metru distanță, va lupta într-un meci demonstrativ contra unui adversar cu vedere deplină. Meciul va fi parte dintr-o gală care are ca scop strângerea de fonduri pentru luppta împotriva cancerului.

+3 FOTO

Fan al filmelor „Rocky”, Thomas se duce la școala de box de 3 ori pe săptămână, iar în restul zilelor merge la sala pentru a ridica greutăți. Deși are nevoie baston pentru a se putea deplasa, Thomas e sigur că va ieși învingător din luptă. 

„Mereu am vrut să boxez, dar nu am putut să o fac până când nu m-am înscris la o sală de box. O să dau tot ce am mai bun în această luptă. Nu iau în calcul să pierd. Boxul e un sport în care adversarul e aproape de tine. Iar asta e în favoarea mea. 

Cu toate astea, mă voi chinui să văd loviturile pe care adversarul le va trimite. Sper să nu o lase mai încet pentru că nu văd bine. Va plăti dacă va face asta. Îl voi face KO”, a spus Thomas, potrivit The Sun

Mama acestuia a vorbit despre problemele pe Thomas le are. El s-a născut cu glaucom congenital, o boală care afectează vederea. 

„A suferit prima operație la două săptămâni după naștere. Ulterior, a mai trecut prin 60 de interveniții”, a adăugat aceasta. 

Citește și:

LeBron James e Regele NBA: cel mai bun marcator din istorie! A doborât recordul deținut de aproape 40 de ani de legendarul Kareem Abdul-Jabbar

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează