SPORTURI  »  BOX  »  BUTE - PASCAL, 25 MAI

"TVR a refuzat să transmită meciul lui Bute cu Pascal!" Ce sumă ar fi trebuit să plătească

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 01 mai 2013 16:46

Nici o televiziune din România n-a cumpărat pînă acum drepturile pentru a transmite meciul Bute - Pascal, de pe 25 mai.

Rudel Obreja, un apropiat al boxerului român, spune că TVR a refuzat să plătească suma de 100.000 de euro pentru a televiza gala.

“Undeva în jurul a 100.000 de euro costă transmiterea Galei în care va boxa Lucian Bute. Este prea mult să nu fim în stare să găsim aceşti bani într-o televiziune din România. Este adevărat că TVR a respins această ofertă, dar dacă ne gîndim economic, le-am propus celor de acolo să facem cîteva emisiuni înainte în care să promovăm meciul cu imagini din alte meciuri, vindem şi publicitate şi astfel vom mai diminua din costuri. Ar avea şi un interviu în exclusivitate cu Lucian după. La TVR este o activitate în detrimentul celui care plăteşte abonamentul. Decizia nu este exclusiv a Departamentului Sportiv şi a rămas ca această decizie să fie definitivată la cel mai înalt nivel.

Lucian Bute mişcă nişte sentimente în această ţară şi nu cred că altcineva, la aceasta oră, poate face asta. Avem prea puţini eroi care să facă ceea ce face Lucian atunci cînd boxează. În Canada, acest eveniment este privit la cea mai înaltă înălţime, după hochei”, a declarat Obreja la Sport Total fm.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
bogdanelibm
bogdanelibm  •  06 Mai 2013, 23:08

pai de ce sa transmita tvr meciul lui lucian ca doar nu sunt prosti,prostii suntem noi cei care suntem obligati sa platim abonamentul catre tvr.

cor_dos
cor_dos  •  02 Mai 2013, 16:43

rusine TVR!

flocirica
flocirica  •  02 Mai 2013, 15:43

100000 eur inseamna incasarea intr-o luna a abonamentului astuia hotesc de la 68-70 mii abonati. tvr e si ea parte a circului general care e viata in romanica.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează