BOX  ·  CAMPIONAT NAȚIONAL

Tyson al României! Ștefan Lătescu a devenit campion al greilor la box la numai 18 ani și se pregătește de debut sub comanda lui Moroșanu

foto: Dynamite Fighting Show
foto: Dynamite Fighting Show

Marti, 18 Februarie, 21:51

Ștefan Lătescu este noul campion național de box la seniori în categoria supergrea la numai 18 ani și o lună. Sportivul antrenat de același antrenor care l-a descoperit pe Cătălin Moroșanu visează la Jocurile Olimpice, dar și la titlul mondial în kickboxingul profesionist.

După aproape un deceniu de supremație a lui Mihai Nistor, care a trecut la profesionism, titlul de rege al categoriei supergrea în boxul olimpic a rămas liber în acest an. Surpriza de la Campionatele Naționale de Box, care au avut loc la Iași a venit chiar de la cel mai tânăr dintre cei înscriși.

Ștefan Lătescu, neînvins în România la kickboxing

Ștefan Lătescu, 18 ani și o lună, a obținut trei victorii senzaționale și și-a asigurat titlul de campion național al categoriei regină. Performanța nu este însă una întâmplătoare.

În ultimii patru ani, Lătescu, originar din Iași, și-a asigurat de fiecare dată titlul de campion național de juniori în box. Mai mult, are o carieră în paralel și în kickboxing, unde este neînvins în România. 

Anul trecut, după ce a câștigat Cupa Tellur organizată de Dynamite Fighting Show, Lătescu a primit o bursă și a ajuns la Campionatele Mondiale ISKA, unde a adus aurul pentru România.

Pe 5 martie, Lătescu, sportiv la Scorpions Iași, unde e pregătit de Mihai Constantin, același care l-a descoperit și pe Cătălin Moroșanu, își va face debutul în kickboxingul profesionist. Cel poreclit Golden Boy va lupta la Arad cu deveanul Eugen Mailat într-un super fight la categoria grea în gala Dynamite Fighting Show. "Sunt coșmarul tău, fii pregătit!", a fost mesajul pe care Lătescu i l-a transmis oponentului său înaintea meciului de pe 5 martie.

sursă foto: Dynamite Fighting Show”Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (2)

maccsero  •  19 Februarie 2020, 00:03

Nu-i cam mărunțel pentru supergrea? La cum arată, nu s-ar zice că face categoria.

xclx  •  18 Februarie 2020, 23:33

Sa plece cat de rapid posibil daca vrea sa ajugna undeva. De la Morosanu poate invata doar actorie ...

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1