SPORTURI  »  BOX  »  DECES

Un fost adversar al lui Adrian Diaconu a murit împuşcat în cap

Articol de GSP - Publicat luni, 17 august 2015 23:11

Pugilistul american Chris Henry, în vîrstă de 34 de ani, fost adversar al pugilistului Adrian Diaconu, a fost ucis, sîmbătă, la Houston, anunţă Mediafax.

Henry a fost împuşcat mortal într-un complex de apartamente.

Chris Henry a fost învins de Adrian Diaconu în aprilie 2008, la București, meci în urma căruia românul a cîştigat titlul mondial interimar la categoria semigrea, versiunea WBC.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  18 August 2015, 06:54

cine stie pe cine a inselat si asta...de bun ce era l au impuscat ...

agiler
agiler  •  17 August 2015, 23:47

Caz celebru in state copil de 10 ani a planuit si a omorat uciderea familie sale.Din cauza varstei prima pedeapsa a fost la scoala de corectie pana la 18 ani.Dupa urma ca judecatorul sa decida daca va fi eliberat sau va fi mutat la penitenciar.Judecatorul dupa ce a terminat de citit dosarul si a vazut ce a facut acest adolescent la 10 ani a decisa sa ramana in puscarie pe viata.Asta lectie pentru justitia romana cu celebrul caz de viol de la Vaslui.

agiler
agiler  •  17 August 2015, 23:43

Am avut sansa sa raman in state dar cum sa raman intr-o tara in care si un copil te poate impusca dintr-o prostie sau din joaca.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează