SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE

UPDATE Obreja la Radio GSP: "Nu e Bika adversarul lui Bute, va fi un nume mult mai tare"

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 17 februarie 2013 17:11

UPDATE ora 17:00 / Rudel Obreja a negat la Radio GSP informaţiile privind un meci între Bute şi Sakio Bika: "99 la sută adversarul lui Bute nu e Bika. Numele lui va fi anunţat mîine de Inter box. Va fi un nume mult mai tare, ştiu despre cine e vorba, meciul se va juca în primăvară".

___________________
Lucian Bute (32 de ani) a fost prezent în această dimineaţă la meciul dintre Sakio Bika şi Nikola Sjekloca, pentru a-şi afla adversarul la centura WBC la categoria supermijlocie.

Camerunezul Bika (33 de ani) s-a impus la puncte, cîştigînd categoric partida. Toţi cei trei arbitri au decis în favoarea sa, 120-108, 119-109 şi 118-112. Bika şi Bute se vor lupta pentru centura WBC la categoria supermijlocie, vacantă după accidentarea lui Andre Ward, la jumătatea lui 2013.

Cei doi s-au mai întîlnit în două rînduri pînă acum, o dată la amatori şi o dată la profesionişti, în 2007. De fiecare dată s-a impus Bute.

În cazul în care se va impune, Bute ar urma să boxeze cu Andre Ward sau cu învingătorul dintre Carl Froch şi Mikkel Kessler, pentru unificarea centrurilor WBC şi IBF.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
nusu_d
nusu_d  •  18 Februarie 2013, 19:53

"Dupa ce m-am batut cu Bernard Hopkins, l-am provocat pe Lucian Bute la o lupta in toamna, insa m-a refuzat. A fost pentru a 4-a oara cand a spus "nu" unei lupte cu mine. E un fricos! A venit in Canada doar pentru a face bani! Boxeaza numai cu pugilisti slab cotati", a tunat Pascal. (Jean Pascal). Oare nu a devenit evident ptr toata lumea? ;-)

alin899
alin899  •  18 Februarie 2013, 10:41
Postat de cordos_eu pe 17 Februarie 2013, 19:06

va boxa cu Jean Pascal sau Andre Dirrell. parerea mea.

Jean Pascal se lupta in mai cu Chad Dawson. M-am uitat la categoria lui Pascal si toate numele mari se lupta intre ei cat de curand, Hopkins cu Tavoris Cloud de ex.

nusu_d
nusu_d  •  18 Februarie 2013, 02:13

Cine e Obreja asta? In fine. Bute a fost sa vada meciul lui Bika. Bika este un boxer bunicel dar a pierdut toate meciurile importante. Bute l-a invins pe Bika la puncte in 2007 intr-un meci destul de disputat. Sincer acum nu stiu daca il mai bate. Si oricum si daca ar face-o intr-un eventual meci nu ar demonstra nimic insa este singurul adversar mai accesibil. In rest Dirrel, Pascal sau Pavlik sunt prea puternici pentru Bute la ora actuala, acesti 3 fiind singuri disponibili. Froch, Kessler si Ward cei mai buni oameni ai categoriei sunt indisponibili si sunt sigur ca Bute nici nu vrea sa auda de ei. Stie ca nu are galosi ptr asa ceva. Probabil ca intr-un an cariera lui se va incheia.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează