BOX  ·  ALEGERI

Vasile Cîtea a fost reales președintele Federației Române de Box

Joi, 06 Februarie, 20:43

Vasile Cîtea a fost reconfirmat în funcția de președinte al Federației Române de Box. Cîtea a fost singurul candidat la această funcție și a fost ales cu unanimitate de voturi.

În cadrul Adunării Generale care a avut loc joi, la Iași, Vasile Cîtea a fost reales cu unanimitate de voturi, 103, președinte al FR Box. Cîtea va conduce boxul românesc în următorii patru ani, el deținând funcția de președinte al FRB din 14 ianuarie 2016.

Dacă la funcția de președinte a existat un singur candidat, pentru cele două posturi de vicepreședinte au candidat trei persoane: Bogdan Marinescu, Florin-Ioan Mulcuțan-Chiș și Silviu Vasile Mureșan. Câștig de cauză au avut Bogdan Marinescu, ales cu 64 de voturi, și Silviu Vasile Mureșan, ales cu 58 de voturi.

Biroul Federal al FRB va fi format, în următorii patru ani, din: Titi Tudor (56 voturi), Adrian Lăcătuș (53 voturi), Samir Simion (67 voturi), Silviu Macovei (70 voturi), Ștefan Mosoiu (73 voturi), Gabriel Petrea (74 voturi) și Doru Gheorghiu (74 voturi). 

Titi Tudor și Adrian Lăcătuș sunt singurii membri care au făcut parte și din fostul Birou Federal. 

„Îmi doresc ca noul Birou Federal să fie unul bun, coerent și care să ajute cu toate forțele boxul românesc. Sunt convins că oamenii care au fost aleși în acest Birou Federal au capacitatea de a scoate din anonimat acest sport. Îmi doresc foarte mult să fim uniți, pentru că numai așa putem să ne atingem obiectivele. Sper ca sportivii noștri să fie sănătoși iar antrenorii să își facă treaba cu seriozitate. Îi aștept pe toți cei care vor să se implice în boxul românesc să vină alături de noi”, a spus Vasile Cîtea. Video: Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru. „E o mafie de nu se mai poate„

Libertatea

Comentarii (1)

kingdon  •  07 Februarie 2020, 09:41

vai de capul vostru, va meritati soarta!! l-ati pus iar pe *** asta...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1