SPORTURI  »  BOX  »  BUTE, SALVAT DE CLOPOŢEL

Vezi ultima rundă a meciului Bute-Andrade!

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 octombrie 2008 00:00

Ultima rundă a meciului dintre Lucian Bute şi mexicanul Librado Andrade a început tare pentru mexican care a atacat din prima clipă. Sala îl suştine la fiecare pumn pe Bute. Cu ultimele resurse reuseşte să-i ţină piept lui Andrade, aruncînd pumni în stînga şi-n dreapta în disperarea de a termina meciul în avantaj. Cu toate acestea românul este trimis la podea cu 3 secunde înainte de gongul final. Bute cade la podea, arbitrul începe să-l numere pe Bute, ridică din pumnii că poate continua, dar spre fericirea milioanelor de români, meciul se încheiase şi Bute a fost salvat de clopoteţ!


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (60)
 •  28 Octombrie 2008, 05:55

Pentru toti carcotasii care le stiu pe toate, ar fi bine sa citit regulamentul de box inainte sa va dati cu parerea despre acest sport. Pacat pentru marii campioni (Lucian Bute, Constanta Dita etc.) ca aleg sa concureze pentru Romania, care efectiv isi bate joc de ei. Iar noi, ca un "neam prost", nu vom sti niciodata sa ne pretuim adevaratele valori. Bravo Bute! Ai demonstrat ca esti un mare campion. Romania nu te merita.

 •  27 Octombrie 2008, 18:23

e clar, bute nu mai putea continua partida, abia se mai tinea pe picioare, noroc ca s-a terminat meciul. bine ca nu s-a intamplat cu 10 sec. mai devreme.

 •  26 Octombrie 2008, 17:54

jaf la drumul mare!bute nu mai putea sta pe picioare in ultima repriza!de ce nu recunoastem cinstit asta?!doar pentru ca bute este roman? este clar ca la acel meci a luptat arbitrul pentru bute!

Vezi toate comentariile (60)
Comentează