SPORTURI  »  BOX  »  FR BOX

Vicepreşedintele FR Box: "Adunarea Generală va avea loc aşa cum am stabilit, în 24 septembrie"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 20 septembrie 2011 12:01

Vicepreşedintele FR Box, Fănel Trandafir, a declarat că a primit o notă semnată de Adrian Ştefănescu, reprezentantul ANST la şedinţa Biroului Federal din 9 septembrie, însă aceasta este doar o recomandare, precizînd că AG va avea loc la data programată, 24 septembrie.

"Am primit o hîrtie semnată de domnul Ştefănescu, care a fost reprezentantul din partea ANST la şedinţa Biroului Federal din 9 septembrie. Acea hîrtie nu este legală. E doar o notă internă, un punct de vedere al dînsului. Dînsul nu este o instanţă. Doar o instanţă poate decide că acea întrunire nu a fost statutară. Sîntem 60 de cluburi care dorim salvarea boxului amator românesc. Oricum, Adunarea Generală va avea loc cum s-a stabilit, în 24 septembrie", a spus Trandafir.

În replică, preşedintele FR Box, Rudel Obreja, a declarat că adresa primită de ANST a precizat clar că şedinţa Biroului Federal din 9 septembrie a fost nelegală: "Poziţia oficială a lui Ştefănescu a fost că el consideră că şedinţa din 9 septembrie nu întruneşte condiţiile necesare pentru a fi statutară şi solicită ca ANST să ia deciziile care se impun", a explicat Obreja.

Şeful FR Box spune că el este cel care a cerut clarificări din partea ANST cu privire la acţiunea contestatarilor săi: "Am trimis o solicitare către ANST în care le-am cerut să răspundă punctual la o serie de întrebări. La primul punct i-am întrebat cine a plătit taxele şi chiriile pentru spaţiile unde a avut loc şedinţa Biroului Federal. Ei au răspuns că nu au fost percepute taxe şi chirii. Apoi mi-au spus că reprezentanţii ANST la şedinţă au fost Adrian Ştefănescu şi Luminiţa Pocania, consilier în direcţia juridică."

Obreja a adăugat că Adunarea Generală din 24 septembrie se poate ţine, dar deciziile care se vor lua în cadrul acesteia vor fi lovite de nulitate, deoarece orice instanţă le va respinge.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează