BOX  ·  CHINA

Victorie uriașă pentru Daniel Corbeanu în China: "A fost cel mai greu meci al carierei!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 noiembrie 2017 19:52

Luptătorul român Daniel Corbeanu rămâne neînvins în China după ce l-a învins în această seară, la Shenzen, pe campionul sezonului 2016 din FF, favoritul local Wan Xing.

La capătul a trei reprize în care cei doi nu au oprit nici măcar o secundă lupta, cu românul aflat mereu în ofensivă și cu lovituri mai clare, oferind o adevărată confruntare a gladiatorilor, arbitrii judecători chinezi au decis victorie în unanimitate pentru Corbeanu, care bifează astfel a patra victorie din tot atâtea posibile în acest an în China.

„A fost cel mai greu meci din carieră, aș putea spune, dar sunt fericit. Tot respectul pentru Wan Xing, e un sportiv de top, a demonstrat-o și în această seară. Tactic, s-a descurcat excelent, însă am știut că trebuie să atac tot meciul pentru a câștiga și așa s-a întâmplat. Am lovit mult mai clar și aici cred că s-a făcut diferența”, a declarat Corbeanu, imediat după meci, pentru gsp.ro

Elevul antrenat de Miki Viel obținuse primele trei succese în China înainte de limită, toate prin KO în prima repriză. Astfel, după succesul din această seară, timișoreanul a ajuns la a 34-a victorie din carieră, dintre care 22 au fost reușite prin KO.

Reușita de sâmbătă l-ar putea aduce pe Corbeanu în cel mai scurt timp în postura de challenger obligatoriu la titlul de campion în China. „Cred că am demonstrat, iar centura trebuie să fie la mine!”, a mai precizat cel poreclit „Hiena”.Motivul perchezițiilor făcute azi la mai multe locuințe ale Duduienilor. Întâlniri secrete desfășurate între șefi ai Poliției Române și interlopi periculoși. Ce ar căuta, de fapt, poliția
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Barbora Krejcikova
Digi
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×