SPORTURI  »  BOX  »  ANTRENAMENT

VIDEO Anthony Joshua a copiat antrenamentul teribil făcut celebru de Mike Tyson! Imagini tari scăpate pe internet

Articol de GSP - Publicat luni, 16 decembrie 2019 17:02

Britanicul Anthony Josua (30 de ani), campionul WBA, IBF, WBO și IBO la categoria grea, a încercat cu succes un exercițiu făcut celebru de Mike Tyson (53 de ani). 

Josua a implementat tehnica supranumită sugestiv „pod între talpă și gât” înaintea meciului cu Alexander Povetkin din 2018. Britanicul, mulțumit de rezultate, continuă să o folosească.

Dureroasa poziție este menită să întărească rezistența la lovituri, să întărească mușchiul trapez și să reducă riscul de comoții în momentul unui impact violent.

„Mike Tyson m-ar fi bătut cu siguranță. Nu exista nicio cale să îl dobor pe omul ăla. Aș fi preferat să cedez. Era o bestie. Îi acord toate meritele posibile. Chiar dacă a trecut mult timp de la perioada lui de glorie, amintirile cu el luptând persistă în memoria mea”
Anthony Josua

Vezi și: 

VIDEO Mike Tyson a dezvăluit cine a fost singurul om de care s-a temut: „Mă făcea să mă simt ca un rahat”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează