SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE - ANDREA DI LUISA

VIDEO Bute făcut praf după victoria cu italianul Andrea Di Luisa: "A fost ruginit şi fricos"

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 august 2015 19:26

Lucian Bute l-a învins rapid pe italianul Andrea Di Luisa prin KO în runda a patra, iar jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport l-au pus la colţ pe român.

"Bute a rezolvat meciul în runda a patra într-un mod oribil. Acel croşeu de stînga a fost de fapt prima lovitură adevărată a serii. Dar, aşa cum fac în general italienii cînd boxează în America, Andrea s-a întors acasă cu mîna goală, după o decizie pripită a antrenorului de a arunca prosopul.

Mai mult, chiar s-a dus imediat să-i ridice mîna lui Bute ca şi cînd făcuse cine ştie ce mare lucru. Bute a fost un boxer ruginit, fricos şi incapabil să arate cum o făcea în trecut. Abia se mişca în ring", au scris italienii.

 

M-am intors,Je suis de retour...I am back....

Posted by Lucian Bute on 15 August 2015

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
brancusi
brancusi  •  17 August 2015, 23:03

La inceput am considerat ca victoriile cu adversari modesti fac parte din modul normal de a construi drumul catre varful piramidei.Au mai aparut pe traseu doar o manuta mai bunicei, Andrade,Bika,Johnson si astfel am nutrit speranta,gandind mai mult cu inima,ca Lucian este un mare campion.A venit insa meciul cu Froch si n-am vazut o infrangere,ci un ritual de sacrificare.Bun,o fi fost un accident,o vanzare,ce vreti voi.A urmat un chin cu alt subtire,Grachev si apoi un alt moment al adevarului,Pascal.Desi net sub valoarea lui Froch,si haitianul a jonglat cu Lucian.Acum,o revenire cu un bucatar,cum pe buna dreptate este etichetat aici Di Luisa,sub privirile a 4000 de oameni,din ei 20000 ce veneau odinioara!!!Acestea sunt FAPTELE!Ma va bucura in continuare orice reusita a romanului nostru Bute,dar nici nu-l voi mai putea considera Hercule pe unul care a batut numai pitici, incercand sa ne vanda gogosi!

nusu_d
nusu_d  •  17 August 2015, 21:33
Postat de kingdon pe 17 August 2015, 20:07

ce spui tu era inainte, acum l-au "citit". Pacaleala nu tine la infinit. Si *** Froch are nick -ul ca al tau ... " cobra", cand vorbesti despre caMion schimba nick-ul ca de fiecare data cand vede acest cuvant are atac cerebral. Ce *** fii si tu mai atent !!!!

Vezi ca pina si bucatarasul cel viteaz l-a facut grogy in repriza a 4 a inainte sa abandoneze :-)))) Bute e praf si pulbere!

kingdon
kingdon  •  17 August 2015, 20:07
Postat de cobra1996 pe 17 August 2015, 06:34

Lumea din Laval si Montreal il iubeste pe Bute. Degeaba spui prostii. Vorbeste cu accent roman dar vorbeste bine franceza. Eu am un accent destul de usor de auzit din estul europei dar trec cu note mari la scoala in franceza. Degeaba vorbesti prostii. SIngurii care il injura pe Bute. sunt romanii ca doar avem zeci de campioni mondiali.

ce spui tu era inainte, acum l-au "citit". Pacaleala nu tine la infinit. Si *** Froch are nick -ul ca al tau ... " cobra", cand vorbesti despre caMion schimba nick-ul ca de fiecare data cand vede acest cuvant are atac cerebral. Ce *** fii si tu mai atent !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează